„Cupa Primăverii” la fotbal. Cine sunt câștigătorii!

Opt echipe de fotbal au participat luni, 17 aprilie, la competiția sportivă „Cupa Primăverii”, de la Bustuchin. Cei mai buni sportivi s-au dovedit a fi cei din comuna Roșia de Amaradia.

La competiția de fotbal care s-a desfășurat în a doua zi de Paști, la Bustuchin, au luat parte echipe din câteva localități ale județului Gorj. Organizatorul evenimentului a fost SC Ciutdan Construct SRL din Roșia de Amaradia, care a beneficiat de sprijinul Primăriei și Consiliului Local Bustuchin, ACS Minifotbal Gorj, Fair Play Arena și Decathlon. Au participat în total opt echipe din Roșia de Amaradia, Hurezani, Licurici și Bustuchin. Locul III a fost revendicat de Galacticii din Bustuchin, iar locul II de echipa Spiridușii, tot din Bustuchin. Pe locul I s-a clasat echipa de fotbal din Roșia de Amaradia. În cadrul competiției a mai fost acordat și premiul pentru cel mai bun portar. El a fost obținut de Cristian Gosa, în vârstă de 13 ani. A fost premiat și cel mai bun jucător. În acest caz, premiul a fost revendicat de Andrei Dragu. Ambii sportivi evoluează la echipa din Roșia de Amaradia.

Ocupantele primelor două locuri vor putea participa direct la evenimentele desfășurate la Fair Play Arena, respectiv ACS Minifotbal Gorj. Toate echipele au fost recompensate de organizatori cu  diplome, trofee și câte o minge.

Galerie foto



Vizualizări: 2,579

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: