Cursuri gratuite pentru angajaţii din primării

Salariaţii primăriilor din Gorj fac cursuri de administraţie la Predeal! În prezent participă la aceste cursuri angajaţi ai Primăriei Târgu Cărbuneşti şi Rovinari. Cursurile sunt organizate prin Ministerul Administraţiei şi Internelor şi sunt gratuite.  

Viceprimarul oraşului Târgu Cărbuneşti, Ion Fugaru, împreună cu secretara primăriei, Alina Dăianu, au lăsat munca de la primărie în seama colegilor şi au plecat să se perfecţioneze. Ei se află la Predeal unde participă alături de alţi bugetari din Gorj, dar şi din alte judeţe ale ţării la cursuri de administraţie locală, implementarea proiectelor pentru accesarea fondurilor europene. Ion Fugaru nu s-a declarat prea încântat de ce a învăţat la aceste cursuri. „Ne omoară cu teoria, noi avem nevoie de cât mai multă practică şi mai puţină teorie”, a spus Ion Fugaru.

De la Primăria Rovinari participă la aceste cursuri doi salariaţi. „Angajaţii de la Achiziţii Publice respectiv Ioan Petru şi George Negrea sunt cei care au plecat la Predeal. Primăria nu plăteşte nimic pentru aceste cursuri, sunt gratuite şi ne bucurăm că li s-a oferit această şansă celor care lucrează în administraţia locală”, a precizat Laurenţiu Chivu, viceprimarul oraşului Rovinari.

Sesiunea la care participă angajaţii celor două primării a început luni, 12 iulie şi se va încheia astăzi 16 iulie.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: