Damian Horcea, condus pe ultimul drum

Damian Horcea, directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Târgu Jiu, găsit spânzurat în propria-i locuință a fost condus ieri pe ultimul drum. Zeci de persoane, colegi, vecini şi rude l-au urmat pe acesta până la cimitirul din cartierul Şişeşti.

Numai cuvinte de laudă la adresa lui Damian Horcea s-au auzit ieri pe strada unde acesta locuia. Vecinii stupefiaţi de fapta vecinului l-au condus pe acesta pe ultimul drum. „Era un om foarte bun, cumsecade. Am auzit că a ajutat un vecin de-al nostru de-a intrat în şomaj. Păcat de el. Tânăr“, spune o femeie din cortegiul funerar.

Potrivit unor surse neoficiale, bărbatul ar fi lăsat un mesaj pe telefon în care explica oarecum gestul. „Iubiţel, iartă-mă, dar o sa înţelegi mai târziu de ce. Am făcut nişte prostii la serviciu şi nu pot sa suport ruşinea“, pare să sune mesajul netrimis de Damian Horcea. Cu toate acestea, nici un coleg nu a confirmat probleme la serviciu.

Familia bărbatului a fost sprijinită atât moral cât și financiar de colegii de la locul de muncă, potrivit directorului AJOFM Gorj, Romeo Chiriac.

Damian Horcea avea 43 de ani şi era căsătorit pentru a doua oară. Acesta era tatăl a doi copii, unul dintre ei având şase ani.

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: