Dan Diaconescu a plătit spaţiu de afişaj pentru Ponta

Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD), filiala Gorj, a închiriat spaţiu de afişaj electoral pe 100 de stâlpi ai societăţii de transport în comun Transloc. Pentru fiecare stâlp, PP-DD a plătit 2,5 dolari, însă spaţiul a fost ocupat de candidatul USL, Victor Ponta.

Este vorba în principal de bannerele acelea verticale, pe care le vedem de fiecare stâlp din oraş. Fără să fim cârcotaşi, fiecare stâlp are bannere cu Victor Ponta, câteva cu Ion Ruşeţ şi niciunul cu Dan Diaconescu. Secretarul executiv al PP-DD, Niculina Mocioi, candidat pe colegiul 5 de deputaţi, a declarat la o emisiune de la un post local de televiziune că a renunţat la ideea de a amplasa bannere pe stâlpii Transloc. „În Târgu Jiu campania este foarte grea pentru că întâmpină greutăţi. Sunt multe situaţii despre care aş putea vorbi, dar pot să dau un exemplu. Stâlpii Transloc. Am plătit pentru stâlpii Transloc, dar pune bannere dacă ai unde. Stâlpii sunt ocupaţi cu materialele altor candidaţi“, a declarat Mocioi.

Directorul Transloc, Vasile Căilean, uşor bulversat de întrebările jurnaliştilor, a aruncat vina în ograda primăriei. „Nu ştiu despre această situaţie. Cei de la primărie trebuie să ştie“, a spus Căilean.

Ramona Evulescu, purtător de cuvânt la primărie, a declarat că nu primăria a închiriat stâlpii, ci Transloc! În plus, dă asigurări că PP-DD a pus afişe. „Procedura este aceeaşi pentru orice partid, nu s-a cerut de la PP-DD nimic în plus. Iar ei au făcut contract cu Transloc, nu cu primăria. dar de pus am înţeles ca au pus deja afişele. Este exclus ca spaţiul plătit de ei să fie ocupat. Ei au plătit spaţiu pentru 100 de stâlpi si bineînţeles ca pot beneficia de ei“, a declarat Evulescu.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: