Dan Diaconescu crede că centrul lui Cârciumaru este „scârbos”

Dan Diaconescu a criticat liderii PSD Gorj în emisiunea „Provocare la adevăr”, difuzată aseară la Gorj TV. Fondatorul Partidului Poporului - Dan Diaconescu a spus că este păcat de Gorj, un judeţ bogat în resurse, să fie atât de sărac. Dan Diaconescu a spus că drumurile din Gorj sunt „groaznice”, iar centrul municipiului Târgu Jiu este un „kitch” şi că este „scârbos”.

Dan Diaconescu a spus la Gorj TV, în emisiunea moderată de Manuela Novăceanu, că nu înţelege cum ar putea avea Florin Cârciumaru 89% în sondaje, chiar dacă acestea sunt făcute la comanda USL. „Nu înţeleg cum ar putea să aibă atâtea voturi. Numai când am văzut acest centru civic, pe care l-au transformat într-un kitch. Este de-a dreptul scârbos. Plus că a costat de o sută de ori mai mult decât ar fi trebuit şi am auzit că restul de bani s-au dus într-un off-shore al primarului”, a spus Dan Diaconescu, care crede că Florin Cârciumaru şi PSD au blocat dezvoltarea oraşului.

Nici Ion Călinoiu nu a scăpat de tirul verbal al lui Dan Diaconescu. „Drumurile din Gorj, cel puţin cele pe care am circulat eu, sunt groaznice. E şi un banc cu Ion Călinoiu. Se zice că dânsul, care fiind un om important se plimbă şi prin străinătate, a fost la un simpozion, alături de omologii săi din New York şi Frankfurt...”, şi-a început bancul Dan Diaconescu. În banc, americanul povesteşte cum şi-a luat un comision de 100.000 de dolari la o lucrare de miliarde, neamţul de două ori mai mult, iar Ion Călinoiu s-a lăudat cu o autostradă pe şase benzi, care trece prin toate comunele judeţului. „Cum să aveţi o aşa autostradă în Gorj, când voi nu aveţi nicio autostradă cu şase benzi în România-”, a întrebat neamţul. La care Ion Călinoiu a scos hârtiile pe masă şi a demonstrat că lucrarea e facturată şi plătită, chiar dacă nu există.

Printre critici şi glume, Dan Diaconescu a spus că unul din scopurile pentru care s-a înfiinţat PP-DD a fost acela de a împiedica vânzarea resurselor ţării şi implicit a viitorului Complex Energetic Oltenia. Diaconescu a fost zilele trecute la Motru şi Rovinari, unde le-a spus minerilor că se va opune vânzării carierelor miniere şi termocentralelor. „Dacă le vor vinde până ajungem noi la putere, le vom recupera”, a promis Dan Diaconescu în numele PP-DD.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: