Dan Ilie Morega: „O să-l păstrez pe Marius Vlaicu în echipă”

Deputatul Dan Ilie Morega a confirmat faptul că va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. Acesta a menţionat că poartă în prezent discuţii finale cu partidul lui Marius Vlaicu pentru o eventuală candidatură din partea UNPR-ului. Despre şansele pe care le are dar şi despre echipa cu care va merge în alegeri aflăm chiar de la deputatul Dan Ilie Morega.

Candidatura dumneavoastră la CJ Gorj va fi una independentă sau vă veţi regăsi pe listele UNPR-ului?

Una independentă nu îşi are rostul nu pentru că m-ar trage pe mine partidul pentru că s-a dovedit când am fost la liberali că am fost singurul candidat din partidele mari care am avut peste partid vreo trei mii de voturi. Nu este cazul cum a fost la Ion Călinoiu pe care l-a tras partidul care a avut mai multe voturi decât Ion Călinoiu. A candida pe o listă la un partid înseamnă a mai aduce câţiva consilieri judeţeni.

Deci nu excludeţi varianta cu UNPR-ul?

Nu exclud nici un fel de variantă. Mă interesează partidele de centru pentru că de-a lungul vieţii mele am lucrat pentru oamenii săraci.

Aţi văzut cum stau în sondaje ceilalţi adversari politici, unde credeţi că vă situaţi dumneavoastră având în vedere experienţa politică pe care o aveţi?

Eu am un electorat stabil, indiferent că merg la partidul verzilor sau alte partide. Depinde şi de structura pe care o voi avea la nivelul partidului. Dacă voi aduce cu mine oameni care nu au mai făcut politică, oameni de bună credinţă, dacă voi reuşi să-i conving să vină alături de mine, pot să scot în jur de 10-15%.

Când o să semnaţi adeziunea la UNPR şi ce se va întâmpla cu Marius Vlaicu având în vedere că se vorbeşte că îl veţi da la o parte din conducere?

După ce mai am o rundă de discuţii cu dumnealor. Trebuie să mai am o discuţie cu UNPR-ul pentru că eu nu sunt marfă de vânzare. Vlaicu nu văd ce instituţie publică are când este director adjunct la o bază de mâna a treia. Eu în locul lui Marius Vlaicu nu acceptam asemenea umilinţă. Categoric o să-l păstrez în echipă pentru că nu poţi să vii să-i iei cu mătura pe toţi mai ales că el cunoaşte problemele şi s-a implicat de la început.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: