Daviţoiu joacă miliarde la Bursă

Nicolae Daviţoiu, liderul PDL Târgu-Jiu, este unul dintre puţinii oameni de afaceri din Gorj care joacă pe bursă, a dezvăluit în emisiunea Interviurile Infinit FM, Dian Popescu. Daviţoiu a explicat faptul că acesta este un hobby care i-a adus sute de milioane de lei vechi.

Preşedintele liberalilor, şi el om de afaceri important în judeţ, spune că Daviţoiu este un jucător destul de abil şi chiar obţine câştiguri importante.

„Vreau să spun că Nicu Daviţoiu este printre puţinii oameni care joacă pe bursă şi vreau să spun că trebuie să cunoşti multe lucruri. Joacă foarte bine, este un tip prudent. El chiar câştigă“, a spus Popescu.

Daviţoiu a spus că joacă la Bursa de Valori Bucureşti din 2005. „E un hobby al meu, îmi place să urmăresc emisiunile economice, vezi care este trendul, mai vinzi, mai cumperi. Am început să tranzacţionez din anul 2005, unele acţiuni sunt din anul 1996“. Acesta a mai spus că joacă sume „mici“. „Joc sume mici, de ordinul a un miliard, un miliard şi ceva. Am investit la vreo 7-8 companii. Am câştigat sume de ordinul a câteva sute de milioane, care se adună, dacă le investeşti cum trebuie. Am mai şi pierdut, dar acum sunt pe plus“, a mai spus liderul PDL Târgu Jiu.

„Voi continua să investesc în acţiuni, de câte ori constat că este necesar. Am optat pentru SIF-uri şi bănci pentru că sunt cele mai lichide acţiuni, adică se vând cel mai uşor. E volumul mare de vânzări zilnic”.  

Nicolae Daviţoiu

CANDIDATURĂ

În politică însă, lucrurile stau diferit. Dian Popescu nu-i dă nicio şansă lui Daviţoiu să obţină funcţia de primar al Târgu-Jiului, în 2012. „La primăria Târgu Jiu nu are nici un fel de şansă. Nu are un partid cu care să câştige. USL e imbatant“, spune liberalul Dian Popescu.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: