De ce ar pleca Laurențiu Reghecampf în Arabia Saudită

Universitatea Craiova are o formă excelentă în ultimul timp iar meritele pentru rezultatele bune din campionat sunt atribuite antrenorului. Echipa antrenată de către Laurențiu Reghecampf a reușit patru victorii în cele cinci etape disputate în actuala ediție de play-off.

Oltenii au reușit să le învingă și pe contracandidatele la titlu FCSB și CFR, şi se află pe locul trei la doar șase puncte de liderul CFR Cluj.

Invitat la ProSport Live, Dumitru Dragomir l-a lăudat pe tehnicianul Universității Craiova și îi preconizează un viitor reușit dacă va câștiga titlul cu oltenii. Mitică Dragomir i-a adus numai cuvinte de laudă lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ce a realizat la echipa patronată de Mihai Rotaru și pentru victoriile împotriva contracandidatelor la titlul Ligii 1.

Fostul președinte al LPF mai spune despre tehnicianul celor de la Universitatea Craiova că dacă ar reuși să câștige campionatul cu oltenii ar putea reveni în Arabia Saudită pentru a-și întreține familia numeroasă. „Reghecampf este de apreciat. La fotbal orice se poate. Îți dă unul de la 35 de metri, o pune în vinclu. Dacă câștigă în meci direct și cu una (n.r. FCSB) și cu alta (n.r. CFR Cluj)? Dacă ia titlul, Reghe ar pleca pe bani foarte mulți afară. În Arabia Saudită, la campioană! Băi, frate, atunci când ai două căsnicii, îți trebuie bani mulți. Mi-a părut rău că s-au despărțit”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport Live.

Vizualizări: 2,440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: