Cum a rămas ACS Viitorul Târgu Jiu fără antrenorul Trică

Rămasă înainte de sărbătorile pascale fără antrenorul Eugen Trică, ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut meciul cu FC Brașov. Antrenorul principal s-a accidentat destul de grav la o şedinţă de pregătire şi locul lui pe bancă a fost luat de secundul numit între timp la echipă, Ovidiu Dănănae.

FC Brașov a pus capăt, în Vinerea Mare, seriei de patru partide fără înfrângere a echipei ACS Viitorul Târgu Jiu. Pe stadionul Municipal din Târgu Jiu, echipa braşoveană antrenată de Călin Moldovan s-a impus cu 2-1 după ce a fost condusă în meciul din etapa a 5-a a play-out-ului Ligii 2, Grupa B cu 1-0.

La acest joc, echipa gorjeană nu s-a bazat pe antrenorul principal Eugen Trică, accidentat în ultima săptămână la un antrenament al echipei sale.

La meciul cu FC Brașov, ACS Viitorul n-a putut conta pe antrenorul Eugen Trică, după ce, la un antrenament cu echipa, acesta a suferit o ruptură la tendon.

Pe banca tehnică a stat antrenorul secund al lui Trică de la FCU Craiova, Ovidiu Dănănae, numit probabil secund la noua echipă, nu se ştie când pentru că nu s-a anunţat nimic referitor la această mutare de pe banca tehnică.

”Din păcate, Eugen trece prin momente dificile, dar el este un învingător, un leu, este puternic și se va recupera repede. A suferit însă o accidentare foarte urâtă. Ne-a lipsit Eugen, dar am colaborat și înainte de meci și telefonic pe toată durata celor 90 minute. Îmi pare rău că nu am câștigat pentru el, în primul rând”, a declarat Dănănae pentru Liga2.ro.

Pentru ACS Viitorul Târgu Jiu, care venea după trei victorii și o remiză, dacă punem la socoteală și jocul cu FC Buzău, câștigat la ”masa verde”, după ce în teren pierduse cu 2-6, a fost primul eșec din play-out, însă echipa nu mai avea oricum emoții pentru salvarea de la retrogradare.

Vizualizări: 2,414

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: