De ce nu-l votează Bîrcă pe Ion Călinoiu

Ion Călinoiu, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean şi candidatul USL pentru un nou mandat, nu va avea votul primarului de Turburea, Ion Bîrcă. Acesta a spus la Radio Infinit că Ion Călinoiu a avut o singură activitate: aceea de a împărţi banii pe criterii politice.

Reporter: Cum credeţi că va fi lupta pentru Consiliul Judeţean?

Ion Bîrcă: Cred că la ora actuală Gorjul ar trebui să facă o schimbare în ceea ce priveşte preşedinţia Consiliului Judeţean pentru că s-a văzut ce putere are Călinoiu. În afară că a împărţit banii pe criterii politice, că a dat pesediştilor, în rest ce a făcut- Ce prospeţime a adus Gorjului- N-a făcut nimic.

Rep: Cum credeţi că va fi campania?

I.B.: Eu consider că dl preşedinte Ion Ruşeţ va câştiga această luptă pentru că e tânăr, cu putere şi nu are o viziune comunistă.

Rep: Chiar nu a făcut nimic dl Călinoiu?

I.B.: Nimic. Nu mai spun de asfaltări. Dacă iau asfaltul din comuna Turburea vă arăt că tot s-a crăpat. Astă-iarnă dădea cu smoală pe el ca să nu se rupă bucăţi din el. Drumul 661 la fel, este crăpat şi dl Călinoiu a trimis pe unii care pun smoală în acele găuri

Asta e conducerea. În afară de împărţirea banilor pe criterii politice eu nu am văzut o altă activitate a Consiliului Judeţean.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: