Craiova în scenariul roşu, record negativ de spectatori la meciul cu Dinamo

Scenariul roşu provoacă un record negativ de asistenţă la derby-ul Universitatea Craiova – Dinamo.  Meciul se va putea desfăşura doar cu 30 % spectatori din capacitatea totală ceea ce va duce la un record negativ de audienţă la Craiova.

Municipiul Craiova a intrat deja de câteva zile în scenariul roşu, rata de infectare depăşind 3 persoane la mia de locuitori. În aceste condiţii, evenimentele sportive în sală sau în aer liber se pot desfăşura cu spectatori la maxim 30% din capacitatea arenelor.

Potrivit Comitetului pentru Situații de Urgență, pentru scenariul roşu „competițiile sportive organizate în spații închise sau deschise, se pot desfășura cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, cu purtarea măștii de protecție și asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între spectatori”. De asemenea, este obligatoriu pașaportul verde, care face dovada vaccinării anti-Covid-19, testării sau trecerii prin boală.

Aşadar, în contextul scenariului roşu, la derby-ul de luni, ora 21:00, de pe „Ion Oblemenco”, între Universitatea Craiova şi Dinamo, asistenţa maximă va fi în jurul a 9.000 de spectatori. Clubul din Bănie a scos la vânzare tichetele pentru acest meci, dar nu se vor putea vinde mai mult de 6.000, în condiţiile în care sunt în jur de 3.000 de abonamente.

Un număr de 25 de mii de suporteri au fost la cele două meciuri Craiova – Dinamo jucate cu public pe noul stadion „Ion Oblemenco”.

Vizualizări: 3,005

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: