DECIZIE: Dispar 20% din directorii CE Oltenia

Conducerea Complexului Energetic Oltenia a trimis adrese către toate subunităţile să refacă organigramele până la data de 10 septembrie. Fiecare exploatare sau sucursală trebuie să reducă 20 la sută din funcţiile de conducere. Persoanele nu vor fi concediate, ci doar retrogradate.

 „Nu înţeleg de ce trebuie să fie 200 de directori în Complexul Oltenia. Cred că o sută ar fi suficienţi pentru început” – acesta a fost mesajul cu care Victor Ponta a venit acum mai bine de o lună în Gorj. Pentru că pe 17 septembrie este anunţată o nouă vizită a premierului, cu ocazia începerii anului şcolar, conducerea CE Oltenia şi-a amintit că trebuie să pună în practică dispoziţia premierului.

Cu trei zile în urmă, toate sucursalele din complex au primit adrese prin care sunt înştiinţate că trebuie să propună noi organigrame, prin care personalul de conducere să fie redus cu 20%. Deci nu cu 50% cum a cerut premierul, dar măcar se face un pas. Pe de altă parte, neoficial, cei din complex susţin că nici pe departe numărul persoanelor cu funcţii de conducere nu este de 200, cum a susţinut premierul.

Directorii de sucursale şi exploatări au termen până la 10 septembrie să înainteze către conducerea complexului noile organigrame.

SEDIU

O altă dispoziţie a premierului Ponta pentru conducerea CE Oltenia a fost mutarea sediului de la Turceni la Târgu Jiu. Formal, decizia a fost luată în ultima şedinţă AGA, dar în practică sediul nu a fost mutat.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: