Declaraţii contradictorii ale primarului Rotaru şi Călinoiu

Marian Rotaru nu s-a lăsat convins de Ion Călinoiu şi nu renunţă la ideea demisionării. Deşi preşedintele executiv al PSD Gorj a afirmat că, după ultima convorbire, Rotaru a revenit la toate deciziile lui, inclusiv la întâlnirea cu Victor Ponta, primarul comunei Leleşti spune că este hotărât să-şi ducă acţiunile până la capăt.

Ion Călinoiu s-a întâlnit cu primarul Marian Rotaru la sfârşitul săptămânii trecute. Călinoiu spune că l-a convins pe vicepreşedintele Partidului Social Democrat Gorj să renunţe la ideea de a demisiona. “Dacă nu ştiţi, după ultima convorbire cu Marian Rotaru, acesta a revenit la toate deciziile. Aceste neînţelegeri le vom rezolva pe plan local. Trebuie stabilit adevărul şi apoi înlăturate toate suspiciunile”, a declarat Ion Călinoiu. Marian Rotaru dezminte afirmaţiile făcute de şeful judeţului şi spune că nu va tărăgăna lucrurile. “Nu am revenit la deciziile mele şi nici nu voi face nimic în acest sens până nu voi sta de vorbă cu domnul Ponta. Într-adevăr am avut o întrevedere cu preşedintele Călinoiu însă mă menţin pe poziţie. Nu vreau ca acum să stabilim ceva, iar după o lună să o luăm de la început cu neajunsurile”, a declarat primarul comunei Leleşti.

RUPTURĂ

Vicepreşedintele PSD spune că va rupe definitiv relaţiile cu formaţiunea politică dacă nu se vor îmbunătăţi lucrurile după discuţia cu Victor Ponta. “Nu ne putem juca de- a grădiniţa. Vreau să fiu lăsat să plec definitiv din partid odată cu demisia din funcţia de vicepreşedinte. De 10-15 ani nu i-a scuturat nimeni cu nimic şi era momentul ca cineva să ia atitudine”, a precizat Rotaru.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: