Demersuri pentru excluderea lui Gorgotă din PNL

Nici n-a apucat să îşi cunoască bine toţi colegii de partid că fostul democrat-liberal Daniel Gorgotă riscă o excludere din PNL până la sfârşitul anului. Liderul filialei Gorj, Dian Popescu, a declarat ieri că se vede nevoit să facă o asemenea propunere atâta timp cât declaraţiile publice ale lui Gorgotă nu sunt în avantajul PNL, între cei doi nepurtându-se vreo discuţie faţă în faţă până acum. Vestea vine în momentul în care Gorgotă se pregătea pentru alegerile pentru şefia PNL Târgu-Jiu.

 „Am intrat în cursă pentru a arăta că se poate şi altceva pentru PNL. Vreau să arăt că ne putem organiza bine în perspectiva alegerilor din 2012. Vreau să fac din organizaţia Târgu Jiu o organizaţie de elită, mai ales că vorbim de municipiul. Până acum nu mi s-a pus însă la dispoziţie baza de date şi nu înţeleg de ce pentru că acest lucru nu este normal”, spune Gorgotă, care se plânge de „piedicile” de care are parte în perspectiva alegerilor ce vor avea loc peste nici o lună.

Supărările lui Dian Dumitru Popescu

Dian Popescu, pe care-l mai chemaă şi Dumitru, a primit ieri telefoane de felicitare, şi-a petrecut ziua la ambasada Austriei, fiind invitat oficial cu ocazia zilei naţionale a acestui stat, dar întrebările despre nemulţumirile lui Gorgotă nu i-au picat tocmai bine. Şeful PNL Gorj a declarat că se vede nevoit să ia măsuri mai dure faţă de cel care aspiră să-i ia locul la municipiu întrucât Gorgotă a preferat să îşi expună problemele prin presă, în loc să le discute cu el direct, faţă în faţă. Dian Popescu spune că Gorgotă nu ar trebui să se creadă în PDL, motiv pentru care va cere excluderea acestuia din PNL, mai ales că aspirantul la şefia organizaţiei municipale a fost şi pe la Bucureşti pentru a se plânge de „problemele” pe care le are.

„Dacă nu se opreşte cu reclamaţiile şi cu plimbările pe la Bucureşti voi propune excluderea lui din partid. Păi el vorbeşte în presă despre baza de date a partidului, deşi nu a discutat despre aşa ceva cu mine. Baza de date cu membrii nu se dă la nimeni pentru că oamenii nu vor să le ştie oricine datele lor personale. Dacă îl interesează delegaţii la conferinţa de alegeri, cu care probabil are treabă, îl informez pe Gorgotă că lista este afişată deja la sediul partidului. Poate nu a învăţat încă unde este sediul PNL Gorj, că statutul partidului am văzut clar că nu îl ştie atâta timp cât a vrut să candideze pentru o funcţie pe care nu o avem în statut“, a spus Popescu. „Ca să-l liniştesc, o să propun excluderea lui din PNL. Are ocazia acum să revină în PDL, că tot a plecat el de acolo pe motiv că nu se înţelegea cu Manţog. Poate se va înţelege cu cei care conduc filiala acum şi îi dau ocazia să revină acolo unde a fost membru atâţia ani”, spune Dian Dumitru Popescu.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: