Democrat liberalii, convinşi că minerii rămân fără salarii

Democrat liberalii gorjeni cer audit la Complexul Energetic Oltenia întrucât îl suspectează pe Ciurel de „inginerii financiare”. Eduard Berca critică sistemul de conducere al managerului privat. Ba mai mult, democrat liberalii cred că minerii vor rămâne fără salarii în lunile octombrie-noiembrie din cauză că Ciurel a anunţat încă de pe acum că vor scădea lichidităţile începând cu luna septembrie.

Eduard Berca, preşedintele PDL Târgu Jiu, critică managementul lui Laurenţiu Ciurel. După ce managerul privat al Complexului Energetic Oltenia a vehiculat ideea insolvenţei, democrat liberalii cer lămuriri în legătură cu situaţia financiară. Ba mai mult aceştia vor audit la CEO întrucât îl suspectează pe Ciurel de „inginerii financiare”. „Trebuie audit la CEO pentru că s-ar putea să fie în spatele profitului din 2013, inginerii financiare din 2012. Practic, acest profit s-ar putea să fie o pierdere de care domnul Ciurel se teme. De aceea poate a şi menţionat ipoteza insolvenţei”, a declarat Eduard Berca.

Liderii democrat liberalilor sunt convinşi că minerii vor rămâne fără salarii în lunile octombrie-noiembrie. „Nu poţi să te gândeşti cu optimism la soarta CEO în condiţiile în care managerul vehiculează ideea insolvenţei, iar acest lucru nu e prevăzut în proiectul său de management. Ca atare va dispare şi postul său odată cu CEO. Cu acest Complex Energetic se poate întâmpla ce este mai rău în doar câteva luni atât timp cât luna septembrie a fost declarată o lună în care vor scădea lichidităţile. Asta înseamnă că în perioada octombrie-noiembrie nu se vor mai putea plăti salariile”, a menţionat Berca. Acesta consideră că modul de conducere al lui Ciurel este unul Ceauşist. „Conducerea lui Ciurel este un model Ceauşist. Pentru el contează doar profitul, oamenii pot să intre în spital”, a precizat preşedintele PDL Târgu Jiu.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: