Democrat-liberalii îl atacă pe Cârciumaru, să piardă Călinoiu

Îl atacă pe Florin Cârciumaru pentru a pierde Călinoiu Consiliul Judeţean! Este strategia democrat-liberalilor care consideră că Ion Călinoiu, fără Florin Cârciumaru nu ar avea nicio şansă pentru un nou mandat, deoarece actualul preşedinte al Consiliului nu are valoare politică, iar singurul care îl poate susţine este primarul municipiului Târgu Jiu.

Democrat liberalii şi-au format o strategie pentru a fi siguri că vor câştiga alegerile la Consiliul Judeţean, astfel că de câteva săptămâni au început atacurile la adresa primarului Florin Carciumaru. Şi atacat este Cârciumaru, si nu Călinoiu, deoarece spun că acesta din urmă nu le dă emoţii, dar cel care îl ajută cu voturi este Florin Cârciumaru. ”Noi nu avem nici cea mai mică emoţie în legătură cu candidatura lui Ion Călinoiu, deoarece nu are valoare politică. Suntem siguri că vom câştiga Consiliul Judeţean. Am declarat de mai multe ori că vrem să facem opoziţie la Târgu Jiu, deoarece singurul din USL care îl poate ajuta pe Călinoiu este domnul Cârciumaru, întotdeauna diferenţa de voturi a fost făcută la Târgu Jiu”, spune Dan Vâlceanu, purtător de cuvânt al Partidului Democrat Liberal.

Atacul democrat liberalilor vine în special pe modul în care sunt cheltuiţi banii şi spun că nu vor duce o campanie agresivă, nu în stilul USL, ci una civilizată. ”Această opoziţie a noastră nu va fi gen Vadim, va fi civilizată. Noi semnalăm doar anumite aspecte şi mă refer la modul în care sunt cheltuiţi banii”, a mai declarat Dan Vâlceanu.

“Cine îl atacă pe Florin Cârciumaru pierde. Cei de la PDL au o strategie proastă şi îi sfătuiesc să şi-o schimbe. Să mă atace pe mine. Oricum cu ce fac acum nu au nimic în cap. Florin Cârciumaru este un om apreciat de toţi târgujienii, în sondaje are un procent de 90%”

Ion Călinoiu, preşedinte Consiliul Judeţean Gorj

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: