Dian Popescu: Continui lupta pentru schimbarea lui Barbu

Senatorul liberal Dian Popescu declară că va continua lupta la Bucureşti şi în presă pentru schimbarea lui Tudor Barbu din fruntea vechiului PNL Gorj. Popescu spune că Barbu a transformat filiala într-una de „circari“ şi că în fruntea partidului ar trebui să fie un gorjean.

Dian Popescu continuă atacurile la adresa colegului de partid Tudor Barbu, chiar dacă asta îi poate aduce excluderea din partid. Dian Popescu pare că nu a trecut peste momentul înlocuirii cu Barbu şi confirmă că face tot posibilul pentru destituirea acestuia. „În locul meu trebuie să vină un membru PNL din judeţul Gorj. Nu e normal să punem un traseist care, de dragul de a fi pe listele la Senat, a făcut orice, vânzând partidul la colţ de stradă.  Partidul trebuie să îşi stabilească singur cine să conducă această filială. Nu trebuie să li se impună de la Bucureşti un individ ca Tudor Barbu. (...) Lupt şi la Bucureşti, şi mediatic, stau de vorbă cu colegii mei, stau de vorbă cu conducerea de aici“, susţine Dian Popescu.

În replică, Tudor Barbu declară la Radio Infinit că nu există o luptă între el şi Dian Popescu şi că PNL este în competiţie cu PSD.  „Cine vrea bine, cine vrea viitor şi schimbare pentru PNL în Gorj nu luptă în interiorul partidului, ci luptă cu PSD şi cu cei care conduc acum Gorjul şi nu o fac într-o manieră bună. Nu vi se pare că este prima dată când opoziţia face opoziţie şi nu blat jegos cu PSD pe bani?”, se întreabă copreşedintele liberal.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: