Dian Popescu, contrazis de primarii de la Câlnic şi Prigoria

Dian Popescu se contrazice în declaraţii cu primarii de la Câlnic şi Prigoria. După ce preşedintele PNL Gorj a anunţat un protocol USL Total, Dumitru Vulpe a făcut cunoscut faptul că la Câlnic protocolul nu a fost semnat. Ba mai mult primarul a precizat că îşi va menţine poziţia până când va fi desemnată o altă persoană, în afară de Ilie Tatomir, cu care să meargă la alegeri. La rândul său, Emil Răgman spune că nu ştie să se fi semnat protocolul la Prigoria.

Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj, a anunţat că la Gorj protocoalele USL au fost semnate în toate localităţile. Acesta spune că au fost rezolvate problemele şi la Câlnic şi Prigoria, ultimele comune unde au existat conflicte între liberali şi social democraţi. “Protocoalele USL au fost semnate în toate localităţile, inclusiv la Câlnic şi Prigoria. Fiecare şi-a dat seama că era vorba de nişte orgolii tâmpite şi s-a renunţat la ele”, a declarat Dian Popescu. Acest lucru nu este confirmat însă de edilii locali. Dumitru Vulpe, primarul comunei Câlnic, a declarat că nu a semnat şi că nici nu va semna vreun protocol până când nu va fi demis Ilie Tatomir. Vulpe nu îl recunoaşte pe Tatomir ca fiind preşedintele organizaţiei PSD Câlnic. Ba mai mult, spune că acesta şi-a câştigat voturile într-o cârciumă. “Nu voi semna niciodată protocolul atâta timp când se pune problema de a merge la alegeri împreună cu Tatomir. Acesta nu are credibilitate nici în partid şi nici în comună. El a ieşit într-o cârciumă, alegerea sa fiind făcută printre aburi de alcool şi de tutun. Sunt mulţi membri în biroul politic al PSD care nici măcar nu au participat la alegeri”, a declarat Dumitru Vulpe. Primarul comunei Câlnic consideră că i se atribuie lui Tatomir meritele altora. “Lui Tatomir i se atribuie nişte de merite de care habar nu are. Anumite persoane spun că a adus 4 consilieri locali la Câlnic, dar el nici măcar nu era membru al partidului la vremea aceea. Astea sunt meritele fostei conduceri a organizaţiei PSD. Ar trebui analizată activitatea lui politică din momentul în care a venit în partid”, a mai precizat Dumitru Vulpe.

Conflictul, stins doar de Cârciumaru şi Popescu

Dumitru Vulpe spune că îi va aştepta, la Câlnic, săptămâna viitoare pe Florin Cârciumaru şi pe Dian Popescu pentru a rezolva lucrurile. “Sunt mulţi oameni capabili în PSD Câlnic şi cred că poate fi găsită o soluţie pentru această problemă. Vreau să merg în alegeri alături de un om ce are coloană vertebrală. Săptămâna viitoare, îi aştept la Câlnic pe preşedinţii Florin Cârciumaru şi Dian Popescu pentru a rezolva lucrurile. Până atunci nu voi semna nici un protocol”, a declarat Dumitru Vulpe. Cu toate acestea, Dian Popescu susţine că protocolul a fost semnat şi ca atare nu va mai merge la Câlnic.

“Protocolul a fost semnat. Trebuie să mă credeţi. Eu sunt preşedintele partidului şi ştiu ce spun. Nu vom merge la Câlnic pentru că nu avem pentru ce. Dumitru Vulpe rămâne candidatul USL, la funcţia de primar, iar domnul Tatomir poate să candideze ca independent”

Dian Popescu

Nici la Prigoria lucrurile nu par a sta mai bine. Primarul Emil Răgman nu ştie să se fi semnat protocolul USL. “Nu ştiu dacă s-a semnat sau nu protocolul. Cel mai în măsură să vă răspundă este preşedintele”, a declarat Emil Răgman.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: