Dian Popescu: Cupă a decis plecarea cu Stănişoară

Liderul PNL Gorj, Dian Popescu, a declarat că regretă plecarea deputatului Ion Cupă din partid, dar nu pare surprins. El a sugerat că Ion Cupă l-a urmat pe Mihai Stănişoară la partidul lui Călin Popescu Tăriceanu. Dian Popescu a mai spus la Radio Omega că deputatul de pe colegiul 1 s-a mutat cu familia la Mehedinţi. Un alt liberal gorjean, Dorin Filip, primarul de Rovinari, spune că Ion Cupă s-a dus la un partid „un pic mai roşiatic“. „Cupă e prietenul meu, rămâne prietenul meu, dar în politică nu e prietenul meu. Nu trebuia să trădeze partidul. El era liberal, acum nu ştiu, s-a dus la nişte liberali un pic mai roşiatici“, spus Filip.

Reporter: Cum comentaţi plecarea domnului Cupă de la PNL?

Dian Popescu: Domnul Cupă este un apropiat al domnului Mihai Stănişoară şi aşa au decis împreună. Dacă aţi observat, când domnul Stănişoară s-a înscris în PNL s-a înscris şi domnul Cupă. Au o relaţie de prietenie şi de rudenie.  Nu are nicio legătură cu filiala Gorj, am o relaţie bună cu domnul Cupă, o relaţie de prietenie. Îmi pare rău că domnul Cupă a părăsit barca PNL.

Rep.: Este adevărat că domnul Cupă s-a mutat în Mehedinţi?

D.P.: Da. Domnul Cupă se mutase în Mehedinţi cu familia. Activa la Gorj, ne-a ajutat în campania de la europarlamentare, dar dânsul se mutase în Mehedinţi cu familia.

Rep.: Vor mai pleca şi alţi liberali spre partidul înfiinţat de Călin Popescu Tăriceanu?

D.P.: E posibil, dar nu discutăm de activişti ai PNL, de oameni care muncesc şi au muncit în PNL. E posibil să fie vorba de oameni care nu mai activează de mult sau sunt undeva într-o relaxare politică, să meargă dacă se va înfiinţa acest partid al domnului Călin Popescu Tăriceanu. Se aude că vor să preia Partidul Ecologist Român şi să funcţioneze pe platforma acestui partid. Sincer, nu mă interesează foarte mult.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: