Dian Popescu e candidat oficial la şefia PNL Gorj

Liderul organizaţiei municipale a PNL Târgu Jiu nu pierde vremea atunci când vine vorba de a intra într-o bătălie politică pe care şi-a propus să o câştige, el intrând ieri oficial în cursa electorală internă din partid pentru a deveni preşedinte al filialei judeţene.

Considerat un apropiat al fostului preşedinte Dan Ilie Morega până la un moment dat, acesta s-a desprins de fostul lider şi acum aspiră la ocuparea fotoliului rămas vacant după ce deputatul a plecat din partid. Liberalul care aspiră la şefia organizaţiei şi-a depus oficial candidatura la secretariatul organizaţiei pe care vrea s-o conducă, devenind primul dintre potenţialii candidaţi care trece dincolo de vorbe şi îşi pune intenţiile pe hârtie.

„Mi-am depus candidatura la funcţia de preşedinte al PNL Gorj şi sunt primul care face acest lucru. Acum e oficial şi putem discuta despre aceasta. Spre deosebire de ceilalţi colegi, la ei e doar la nivel de intenţie. Mi-am depus candidatura după ce am avut discuţii cu o parte dintre primarii şi organizaţiile noastre. Am observat că am susţinerea colegilor şi asta m-a făcut să mă decid să îmi depun candidatura în mod oficial şi să intru în această cursă”, spune liderul liberal.

Alegerile de la liberali au fost reprogramate pentru 4 septembrie, în cursă anunţându-şi intenţia de a intra şi fostul şef de la municipiu, Ion Navlea, dar şi consilierul judeţean Gheorghe Orzan. Cel din urmă ar putea fi înlocuit de Radu Angheloiu, o decizie finală nefiind luată deocamdată, Orzan spunând totuşi în mai multe rânduri că va candida. El şi-a depus candidatura pentru alegerile programate iniţial pentru 5 iunie, de atunci consilierul judeţean spunând în repetate rânduri că nu renunţă la aspiraţiile sale de a conduce filiala judeţeană. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Radu Angheloiu, a menţionat totuşi că gruparea pe care o reprezintă nu a luat o decizie definitivă în privinţa candidaturii pe care o va susţine pe 4 septembrie, o candidatură a lui fiind de luat în calcul, mai ales că speculaţiile pe această temă sunt foarte multe.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: