Dian Popescu explică de ce nu face alegeri în PNL Gorj

Preşedinţia PNL Gorj nu va fi disputată prea curând. Asta întrucât preşedintele Crin Antonescu este mulţumit de activitatea depusă de actuala echipă de conducere. Dian Popescu spune că a cerut organizarea alegerilor până la sfârşitul anului, însă şeful său de la nivel central nu a fost de acord cu demararea procedurilor.

Preşedintele Crin Antonescu nu a fost de acord cu propunerea lui Dian Popescu de a organiza alegeri pentru şefia PNL Gorj până la sfârşitul anului în curs. Popescu spune că liderul PNL de la nivel central consideră că nu trebuie schimbată echipa de la Gorj. „Am cerut în Biroul Politic Naţional să mi se aprobe organizarea de alegeri pentru funcţia de preşedinte al PNL Gorj până la sfârşitul anului. Domnul preşedinte Crin Antonescu mi-a refuzat propunerea motivând că la Gorj au fost rezultate spectaculoase şi că nu e nevoie să se schimbe echipa de conducere”, a declarat Dian Popescu.

Ba mai mult, liderul PNL Gorj spune că nici nu avea timp suficient să organizeze alegerile, întrucât s-a prelungit mandatul Comisiei pentru Roşia Montană, din care el face parte. „Este posibil să aibă loc alegeri în primăvară. Chiar dacă preşedintele Crin Antonescu accepta propunerea mea, nu cred că aveam timp suficient pentru a organiza alegeri în următoarele luni, dat fiind faptul că s-a prelungit mandatul Comisiei pentru Roşia Montană până pe data de 10 noiembrie. Acest lucru mă obligă să rămân în continuare în Bucureşti”, a mai precizat Dian Popescu.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: