Dian Popescu, mesaj pentru Lupulescu: Nu va mai ajunge la Bucureşti

Copreşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, îl consideră pe fostul copreşedinte al PNL Târgu Jiu, Octavian Lupulescu, o marionetă a vechilor pedelişti. Asta după ce Lupulescu l-a atacat într-o emisiune TV, cerând liderilor de la nivel central să-l suspende pe data de 23 mai. Lupulescu a anunţat că este interesat de o funcţie într-unul din ministere, însă Dian Popescu îi transmite să-şi ia gândul de la viaţa de Bucureşti. Copreşedintele PNL Gorj a comentat şi posibilele candidaturi la Primăria Târgu Jiu.    

Rep.: Domnul Octavian Lupulescu vorbeşte de înlocuirea dvs din funcţia de copreşedinte al PNL Gorj. Ce părere aveţi?

D.P.: Eu nu dau doi bani pe Lupulescu, un fost membru PNL care vorbeşte pe margine şi nu trebuie luat în calcul. Octavian Lupulescu a fost schimbat şi este poziţionat în afara partidului de foarte mult timp. El a plecat aşa cum a ajuns. Lupulescu este o marionetă care se duce pe la anumite televiziuni împins de persoane din vechiul PDL. Ar fi culmea să discut eu despre marionete. Este o marionetă care a fost schimbată din birou printr-un vot aproape în unanimitate, iar asta spune tot.  

Rep.: Dumnealui îi cere Alinei Gorghiu să fie obiectivă. Ce credeţi că se va întâmpla pe 23 mai?

D.P.: Dacă îi cere doamnei Gorghiu, să-i ceară. Dumneaei este preşedinta partidului şi nu are timp să asculte toate declaraţiile persoanelor care n-au ce face şi ajung pe la televizor. Lupulescu este un om ieşit la pensie care, dintr-o eroare, a ajuns unde a ajuns. Astfel de erori se mai fac în politică, nu e nici un fel de problemă. Sunt lucruri importante în Partidul Naţional Liberal, la nivel central, decât să asculţi toţi neaveniţii care se cred politicieni în judeţul Gorj. Mai sunt şi alţii care de un an tot numără zilele până ca eu să fiu schimbat, însă nu vor avea satisfacţia asta. Este posibil să se introducă acele criterii, dar nu cred că se vor aplica retroactiv întrucât sunt foarte mulţi parlamentari în situaţia asta.

Rep.: Domnul Lupulescu a anunţat că îşi doreşte o funcţie într-unul din ministere.

D.P.: Lui Lupulescu îi place viaţa de Bucureşti, s-a învăţat cu funcţii, iar acum îşi dă seama că n-o să le mai aibă. A ajuns o dată la Bucureşti şi asta datorită mie, însă nu se va mai întâmpla acest lucru. A fost o greşeală a mea. Nu va mai vedea el niciodată vreo funcţie printr-un  minister.

Rep.: Referitor la candidaţii pentru Primăria Târgu Jiu. Domnul Marcel Romanescu a spus că vrea să candideze, iar acum se zvoneşte că şi domnul Gheorghe Orzan ar fi interesat de această funcţie. Ce ştiţi?  

Rep.: Marcel Romanescu vrea oriunde, dar să nu bage bani şi să muncească alţii în locul lui. În ceea ce îl priveşte pe Gigi Orzan nu cred că îşi doreşte funcţia de primar, dacă ar fi fost interesat de o asemenea candidatură aş fi fost primul care ar fi aflat. Gigi Orzan are afaceri şi nu cred că ar renunţa la ele pentru funcţia de primar. Ştiu că i-am propus cândva să fie vicepreşedinte la Consiliul Judeţean, dar a refuzat.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: