Maioreanu explică prezenţa sa la şedinţa BPN

Prezenţă neaşteptată la Biroul Permanent Naţional al PSD! Vicepreşedintele organizaţiei judeţene, Andrei Maioreanu, a luat partea la această şedinţă, deşi nu are calitatea de membru în BPN al PSD. Maioreanu a spus că a profitat de acest prilej pentru a discuta cu miniştrii pesedişti despre problemele economice ale judeţului Gorj. Politicianul a mai spus că are o relaţie foarte bună cu cei doi lideri social-democraţi de la Gorj, Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu.

Reporter: Aţi luat parte la şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD. Ştim că nu faceţi parte din BPN. Cu ce motiv aţi mers la această şedinţă?

Andrei Maioreanu: Nu este o participare la Biroul Politic Naţional. Vreau să vă spun că mulţi alţi colegi din ţară mai participă la asemenea întâlniri. Astăzi am avut câteva contacte cu câţiva colegi miniştri, în ideea ca după această vacanţă de 1 mai, să încercăm să mai avem discuţii pe ceea ce înseamnă problemele economice de la nivelul judeţului Gorj. A fost prezent ca de obicei, aşa cum este normal, domnul preşedinte Călinoiu, chiar ne-am întreţinut preţ de câteva minute, dânsul a abordat chestiuni destul de interesante legate de zona economică a Gorjului. Suntem oameni care venim din Târgu Jiu, avem posibilitatea să discutăm cu colegii noştri din ministere şi nu discutăm altceva decât de lucruri care ţin de dezvoltarea judeţului Gorj. Aşa se explică participarea mea acolo.

Rep.: Cu cine aţi reuşit să vorbiţi dintre miniştri?

A.M.: Nu aş vrea deocamdată să nominalizez. Au fost 2-3 discuţii, am stabilit o agendă pentru perioada următoare. Ce pot să spun, sunt lucruri care ţin strict de zona economică a judeţului Gorj. Colegii noştri sunt foarte deschişi spre comunicare, nu numai cu colegii din judeţul Gorj, am văzut mulţi colegi şi din alte localităţi din ţară care vin cu multă comunicare şi cu date foarte clare şi contacte bine stabilite şi reuşesc să rezolve din problemele pe care fiecare judeţ le are.

Rep.: Ce relaţie mai aveţi cu preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu?   

A.M.: Eu am o relaţie normală cu toţi colegii mei din PSD, nu neapărat cu unul sau altul dintre colegi. Este normal să comunicăm, fiecare participă atât cât poate la rezolvarea unor probleme economice din judeţul Gorj. Am o relaţie foarte bună cu toţi colegii mei, cu domnul preşedinte Cârciumaru, cu domnul preşedinte Călinoiu, deci nu se pune problema să nu avem o relaţie bună. Că există momente în care punctele de vedere diferă, sunt lucruri normale şi cu atât mai mult într-o organizaţie democratică aşa cum este a PSD, organizaţia de la Gorj.  

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: