Primarul Bucurescu: Toţi pentru mine sunt zero

Primarul din Slivileşti, Sorin Bucurescu, a răbufnit ieri într-un interviu la Radio Infinit. Acesta a spus că a avut o singură rugăminte de patru ani, aceea de a fi reparat drumul spre Motru, dar a fost ignorat. „Toţi pentru mine sunt zero”, spune Bucurescu, care nu vrea să-i vadă pe politicieni după voturi.

Reporter: Cum mai merg lucrurile în Slivileşti?

Sorin Bucurescu: Nu mai face nimeni nimic. Drumul spre Motru nu l-am făcut. Alte drumuri nu. Latru de patru-cinci ani de drumul spre Motru, acum s-a terminat şi procesul, şi tot. Îi doare pe toţi în cot. De la guvern până la Consiliul Judeţean. Drumul judeţean care trece prin localitate e plin de gropi. Să vină după voturi poimâine.

Rep.: Sunteţi supărat din cauza drumului?

S.B.: Cea mai mare supărare e cu drumul spre Motru. Am dărâmat maşini, am spart băi, am făcut maşinile praf. Nimeni nu zice nimic. De la senatori, deputaţi, preşedinţi de Consiliul Judeţean, conducerea CEO, toţi pentru mine sunt zero.

Rep.: Le-aţi cerut sprijinul?

S.B.: De fiecare dată, nu a fost întâlnire oficială, amicală, în care să nu pun problema drumului spre Motru. De patru ani, de fiecare dată. M-am dus cu oamenii de la ajutorul social, am plombat gropile cu piatră, dar nu se poate circula aşa.

Rep.: Mâine-poimâine vor veni după voturi...

S.B.: În aceste condiţii, nici vorbă. Pentru că singura mea rugăminte a fost legată de acest drum. Este vorba de doar şapte kilometri. Nu numai că nu a fost făcut, dar nici măcar un demers, să avem speranţe. Este un drum foarte, foarte circulat, dar extraordinar de prost, deplorabil.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: