Dian Popescu, pus la punct de Blaga şi Gorghiu

Senatorul Dian Popescu, fostul preşedinte al vechiului PNL Gorj, a fost pus la punct de liderii partidului Vasile Blaga şi Alina Gorghiu. Gorghiu a spus că Popescu trebuie să înţeleagă că preşedintele filialei este Tudor Barbu, iar Blaga a declarat că lucrurile merg mai bine acum decât pe vremea lui Dian. Declaraţia l-a deranjat pe senatorul Dian Popescu.

De la înlocuirea sa cu Tudor Barbu, Dian Popescu lansează dese atacuri la adresa lui şi a celuilalt copreşedinte Dan Vîlceanu. Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat că Dian Popescu nu înţelege că nu mai este preşedintele filialei. „Ce mă deranjează este că domnul Dian Popescu nu înţelege că nu mai este preşedintele acestei filiale. Şi mi-aş dori tare mult să înţeleagă că avem o conducere legitimă, clară şi comportamentul la care mă aştept de la un parlamentar PNL este să susţină partidul, nu să comenteze de pe margine“, a spus aceasta. A completat Vasile Blaga, care a spus că, de când nu mai e Popescu la cârma partidului, lucrurile merg mai bine în sensul că au fost stabilite conduceri unice în localităţi. „Lucrurile au mers foarte bine în Gorj după ce dânsul nu a mai fost preşedintele filialei. Îmi pare rău că trebuie să spun asta“. Alina Gorghiu a mai spus că Dian Popescu poate fi exclus din partid dacă încalcă Statutul. „În măsura în care cineva încalcă statutul, indiferent cum îi cheamă, acel statut se va aplica“. Statutul prevede, printre altele, sancţiuni în cazul în care membrii atacă public partidul sau alţi colegi.

Dian Popescu a declarat că îl deranjează că nu a fost apărat de Gorghiu atunci când Blaga a spus că lucrurile merg mai bine în PNL de când nu mai conduce el. „Nu comentez ce a spus Alina Gorghiu în conferinţa de presă. Nu mă interesează ce a zis domnul Blaga. Ceea ce mă deranjează este faptul că doamna Alina Gorghiu nu a avut nici o reacţie. Mă deranjează că doamna Gorghiu a girat ceea ce a zis domnul Blaga, în condiţiile în care ea ştie foarte bine că PNL Gorj de atunci nu se compară cu cel de acum, unde în aproape toate organizaţiile locale sunt scandaluri. Dumneaei cunoaşte foarte bine rezultatele partidului din perioada în care era condus de mine. Repet, faptul că nu a avut nici o reacţie la declaraţia lui Blaga mă face să nu mă simt foarte confortabil”, a declarat senatorul Popescu.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: