Dian Popescu: Ruşeţ vorbeşte de sus, de pe Turnul Eiffel

 Dian Popescu, liderul PNL Gorj, a comentat la Radio Infinit declaraţia preşedintelui PDL Gorj Ion Ruşeţ vis-a-vis de intenţia liberalului de a candida pe colegiul 1 Senat. Aceştia nu-şi dau şanse unul celuilalt, dar Popescu pare şi mai supărat pe Ruşeţ pe care-l acuză că a vorbit despre el cu superioritate, de parcă ar fi fost „sus pe Turnul Eiffel“

Întrebare: Aveţi deja susţinători la Senat. Aţi mers cu primarul Sorin Bucurescu la Bucureşti la miting...  

Dian Popescu: Este adevărat. Domnul primar,când a auzit din presă că voi candida pe colegiul 1 Senat, unde actualmente este domnul Ruşeţ, care credea cumva că mi-e frică sa candidez cu dânsul, mai mult, făcea nişte declaraţii de sus, de pe Turnul Eiffel, se credea marele preşedinte şi senator spunând că PNL nu va lua această funcţie deoarece este a treia roată la căruţă în USL.

Sorin  Bucurescu m-a sunat seara şi într-adevăr mi-a spus domnule preşedinte voi fi alături de dumneavoastră în candidatura la Senat şi câte voturi va lua primarul, atât va lua şi candidatul Dian Popescu.

Aveţi susţinerea şi altor primari?

Toţi primarii USL mă vor susţine, domnul Ruşeţ nu are nicio şansă, şi de fapt PDL are o mare problemă acum. Riscă să aibă soarta pe care a avut-o PNŢCD în perioada 1996-2000.

Candidatura dumneavoastră a fost validată?

Am primit acordul lui Victor Ponta şi Crin Antonescu. Am şi discutat cu Biroul politic al PNL, la solicitarea primarilor. Am decis să-mi anunţ intenţia de a candida. De la intenţie până la decizie e cale lungă.

Să ne aşteptăm şi la alte ieşiri publice, la alţi candidaţi?

Încă nu am discutat cu colegii din USL le vom discuta şi vom ieşi public. Sunt câteva nume dar nu pot să le spun, doar nu sunt domnul Petrescu.

Cred că pe unul din colegiile de deputat este domnul Claudiu Săftoiu. Atât în acest moment pentru că vreau să văd configuraţia colegiului.

La sfârşitul februarie vreau să avem candidaţii.

Aţi fost la miting la Bucureşti, cum explicaţi absenţa celor de la PSD Gorj?

Legat de PSD Gorj şi participarea PSD cu persoane la această manifestaţie nici nu se putea, nu vreau să-i scuz dar după cum s-a dat autorizaţia nu aveau loc, nu am avut noi loc, dacă mai venea şi PSD se bloca tot Bucureştiul. 

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: