Director: MedservMin nu stă atât de rău  

Economistul Daniel Olaru, noul director interimar al MedservMin, spune că, la o primă analiză, societatea nu se află într-o situație critică. „Suntem în niște analize să vedem cum se prezintă unitatea. Acesta este rolul meu, să fac o analiză, un diagnostic la tot ce înseamnă problemele societății. Scriptic, cifrele sunt reci. Ce pot să spun, din punct de vedere economic, este că în conturile societății sunt bani. Societatea n-ar sta atât de rău”, a declarat Daniel Olaru, desemnat de CEO, la finele lunii septembrie, să conducă subunitatea până la promovarea prin concurs a unui nou director executiv.

Salariații MedservMin lucrează la program de 7 zile şi nu a beneficiat de noile sporuri prinse în Contractul Colectiv de Muncă semnat la finele lunii august. „Bani sunt, dar totul depinde de noul contract comercial cu CE Oltenia. Este vorba de 2018. Este o condiție în Contractul Colectiv de Muncă, noile sporuri se pot acorda numai după ce se negociază contractul comercial cu CEO. Nu sunt foarte mari influențele, pentru că sporurile vechi sunt, spor de vechime și celelalte, iar printre cele noi este și sporul de fidelitate și încă câteva”, a mai spus Olaru.

Nici majorarea valorii tichetelor de masă nu s-a mai produs, așa cum anunța fosta conducere. Salariații primesc în continuare tichete în valoare de 9 lei.

Consiliul de Administrație al MedsevMin s-a întrunit marți, 3 octombrie, în ședință, pe ordinea de zi fiind și demararea procedurilor de selecție a unui nou director executiv. La prima tentativă, toți candidații au fost respinși după proba interviului. 

Vizualizări: 635

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: