Un sindicalist din CEO intră în greva foamei

Salariile mici pe care le primesc unii angajați ai Complexului Energetic Oltenia reprezintă motivul pentru care liderul de sindicat Nicu Bunoaica vrea să intre în greva foamei, de miercuri dimineața. El anunță că se va posta în fața sediului companiei energetice și îl va aștepta acolo pe ministrul Toma Petcu.

Nicu Bunoaica a declarat, la Radio Infinit, că speră ca prin acest demers extrem să determine factorii de decizie de la nivelul companiei să se gândească și la minerii care muncesc pe salarii foarte mici în condiții grele. Va intra în greva foamei și nu va renunța până când nu va avea discuții la cel mai înalt nivel.

„Am cerut să ni se prezinte situația comisiilor din CEO care ne iau banii pur și simplu. Fură banii minerilor. Am vrea să ne spună și cei din Consiliul de Supraveghere dacă își dublează sau nu salariile. Până nu vine ministrul, nu voi pleca din fața Complexului Energetic Oltenia. Oamenii trebuie să-și arate nemulțumirea. Eu mă voi sacrifica o săptămână, cât este nevoie, până vine ministrul pentru a reglementa salariile minerilor. Voi intra singur în greva foamei. Aștept să văd și ce lideri de sindicat mi se vor alătura”, a fost anunțul sindicalistului.

Vizualizări: 805

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: