Directorii deconcentratelor au primit sarcini de partid

Directorii instituţiilor deconcentrate din Gorj au primit o sarcină în plus de la partid. Fiecare dintre aceştia va răspunde de o anumită zonă din judeţul Gorj. În timp de adversarii politici de la USL văd prin această măsură un fel de campanie electorală pentru PD-L, metodă la care şi ei au recurs atunci când au deţinut puterea, cei de la PD-L susţin că politicul nu are implicaţie.

Vicepreşedintele PD-L Gorj, Nicolae Daviţoiu, explică faptul că sarcina directorilor în teritoriu este aceea de a perfecţiona modul de funcţionare a filialelor din judeţ a instituţiei pe care o conduc. „Nu are implicare politică. Spre exemplu Finanţele. Directorul de la Finanţe va trebui să se asigure că administraţiile fiscale din judeţul Gorj funcţionează bine. Asta este sarcina pe care directorii de la aceste instituţii o au. Am cerut fiecărui director să se implice în teritoriu pentru o mai bună funcţionare. Despre asta este vorba”, a declarat Daviţoiu.

Liderii celorlalte partide politice susţin însă că ei cunosc foarte bine practica la care recurge PD-L. Aşa au făcut şi ei. „Îşi fac campanie prin intermediul acestor directori. Nu este nimic anormal şi neobişnuit, fiecare partid a făcut la fel. Şi noi când m avut directori la deconcentrate i-am pus să facă asta, iar acum se întâmplă exact la fel. Dar să ştiţi că nu se pot baza pe ei. Mulţi directori trădează şi o fac chiar înainte de alegeri, aşa că trebuie să fie foarte atenţi”, susţine Gheorghe Orzan, vicepreşedinte PNL Gorj.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: