Directorii PSD au intrat în concediu medical

Coincidenţă sau nu? Imediat după ce Partidul Social Democrat  a ieşit de la guvernare, mai mulţi directori de instituţii deconcentrate din Gorj au intrat în concediu. Dacă unii dintre ei s-au îmbolnăvit brusc alţii au simţit nevoia că e timpul să se relaxeze.

Printre cei care au dorit să fie schimbaţi din funcţie în lipsă, se numără, directorul Agenţiei Pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj, Ion Ciochină şi directorul Oficiului de Consultanţă Agricolă, Victor Popescu.

„Am plecat în concediu cu  1 octombrie, chiar am  probleme de sănătate, dar nu trebuie să intereseze pe nimeni de ce sufăr eu. Nu sunt internat în spital dar asta nu înseamnă că nu sunt bolnav. Nu mi-am luat concediu de teamă de a nu mă schimba din funcţie, nimic nu e bătut în cuie“, a declarat Ion Ciochină, director AJOFM Gorj. „Am avut cererea de concediu înregistrată cu mult înainte de a ieşirea PSD-ului de la guvernare, nu am plecat în concediu din cauza situaţiei politice din judeţ. Oricum eu am dat concurs pentru acest post, astfel, chiar dacă  am susţinere din partea unui Partidului Social Democrat  nu mi se pare corect să fiu schimbat atâta timp cât eu am ocupat postul în urma unui concurs“, precizează Victor Popescu, directorul Oficiului Consultanţă Agricola Gorj.

Alţi directori de instituţii deconcentrate din Gorj se gândesc să le urmeze exemplu. Traian Pătrăşcoiu, directorul coordonator al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, este unul dintre ei.  „Nu sunt hotărât să iau o pauză dar este posibil, s-ar putea să intru în concediu de ce să mint“, afirmă acesta.

Directorul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj va fi înlocuit cu Mihaela Moţa iar la Oficiul Consultanţă Agricolă Gorj democrat liberalii nu au anunţat încă cine va conduce instituţia.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: