Directorul CE Turceni amână numirile uneperiştilor

Directorul CE Turceni, Octavian Graure, amână promovarea uneperiştilor Ion Răuţ şi Dumitru Iacob în cadrul companiei. UNPR Gorj prin deputatul Dan Ilie Morega a negociat cu PDL Gorj promovarea unora dintre membrii partidului.  

Deşi numirile celor doi au trecut prin Consiliul de Administraţie, respectiv Răuţ director la ETS în locul lui Iacob, iar Iacob director adjunct al complexului. Ascensiunea UNPR în companiile de stat nu e pe placul tuturor pedeliştilor, motiv pentru care numirile celor  doi să întârzie.

Răuţ mai spune că li s-au trasat şi sarcini pentru noile funcţii, însă numirile întârzie să apară, motiv pentru care crede că lucrurile în acest sens sunt tărăgănate. „În momentul de faţă eu sunt şeful Corpului de Control, iar Iacob este director la ECTS. Avem informaţia că s-a aprobat în Consiliul de Administraţie, dar nu se execută efectiv acea hotărâre decât atunci când directorul general emite hotărârile de numire pe funcţie. Eu cred că se va amâna“, a declarat Răuţ.

Interesantă este însă poziţia sindicatelor şi în privinţa acestor numiri. Potrivit lui Răuţ, liderul de sindicat Eugen Iovan a prezentat un material prin care şi-ar fi spus un punct de vedere similar cu cel al sindicatelor de la Rovinari, respectiv că nu este de acord să vină în conducere persoane din afară.

RĂUŢ ŞI CV-UL

Ion Răuţ vrea director general la Complexul Energetic Turceni! În momentul de faţă această funcţie o ocupă Octavian Graure. Deşi Răuţ spune că este doar o dorinţă a lui despre care nu s-a discutat pana acum, nu exclude să i se îndeplinească visul având în vedere că sunt discuţii ca unul dintre complexuri să aparţină UNPR. Acesta spune că funcţia de director general pentru îi lipseşte din CV.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: