Preşedintele UNPR Gorj, şef la CE Rovinari. Ce cred sindicatele!

Marius Vlaicu este de ieri şeful Direcţiei de Dezvoltare din cadrul Complexului Energetic Rovinari. După ce partidul pe care îl reprezintă şi-a exprimat în nenumărate rânduri dorinţa de a avea funcţii în mineritul şi energia din Gorj iată că încet-încet le şi obţine. Marius Vlaicu se declară mulţumit de funcţia pe care o va ocupa de azi înainte şi speră să aibă o colaborare fructuoasă alături de Tiberiu Trotea, directorul CE Rovinari. Acesta a renunţat deja la postul de director adjunct din cadrul Bazei de Aprovizionare din subordinea SNLO.

Marius Vlaicu, preşedintele UNPR, a obţinut ieri funcţia mult visată în sistemul energetic din Gorj. Acesta va conduce Direcţia de Dezvoltare din cadrul Complexului Energetic Rovinari. „Pentru mine, această funcţie este o provocare mai ales că sunt absolvent de energetică. Este o direcţie nou înfiinţată în cadrul Complexului Energetic Rovinari care se va ocupa de activităţile de expropriere, în general de dezvoltarea unităţii. Este o direcţie în curs de formare aşa că sper să mă integrez repede”, a declarat Marius Vlaicu, preşedintele UNPR, filiala Gorj.

Tot ieri, Marius Vlaicu, a renunţat şi la postul de director adjunct de la Baza de Aprovizionare din subordinea Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia. Aşadar, Vlaicu este de ieri sub comanda lui Tiberiu Trotea, cu care speră să aibă o relaţie prosperă. „Am mai colaborat cu domnul Trotea şi la Parcul Industrial acolo unde dânsul este membru al Adunării Generale a Acţionarilor. Sunt convins că vom avea o relaţie de colaborare eficientă”, a declarat Marius Vlaicu.

FUNCŢIE

Numirea lui Vlaicu în funcţia de şef al Direcţiei de Dezvoltare din cadrul CE Rovinari vine în contextul în care UNPR-ul nu de puţine ori şi-a exprimat dorinţa de a obţine funcţii în minerit. „Este o provocare această nominalizare. Contextul e normal atâta timp cât sunt absolvent de energetică”, a adăugat preşedintele UNPR.

NEGOCIERI

În ceea ce priveşte negocierea altor funcţii din minerit şi energie, Marius Vlaicu a adăugat că este la curent cu discuţiile purtate între Dan Ilie Morega şi Ion Ruşeţ, preşedintele PDL. „Din câte ştiu eu au fost discuţii între domnul Morega şi domnul Ruşeţ pentru promovarea lui Dumitru Iacob la Complexul Energetic Turceni şi a lui Alexandru Glomnicu la Societatea Naţională a Lignitului Oltenia. Asta e tot ce ştiu eu”, a declarat Marius Vlaicu.

CE SPUN SINDICATELE

Chiar dacă liderul UNPR este bucuros de noua funcţie, sindicatele nu-l văd cu ochi buni. Sindicatele nu sunt de acord cu numirea lui Vlaicu la CE Rovinari Cel care a făcut această afirmaţie este liderul de sindicat Constantin Mitrescu.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: