DJ Sava la Balul Bobocilor rovinăreni

Elevii de la Grupul Şcolar Industrial din Rovinari s-au distrat din plin aseară cu ocazia Balului Bobocilor, manifestare organizată într-un club cu pretenţii din oraş. Manifestarea a început la orele 19.00, iar capul de afiş l-a ţinut responsabilii cu atmosfera, respectiv DJ Sava şi Raluca.

De mare interes pentru boboci şi nu numai a fost concursul de Miss, la care s-au întrecut cele 9 reprezentante ale claselor de-a IX-a, care de care mai dichisite şi mai dornice să câştige voturile juriului. Ca să-şi crească şansele de reuşită, fetele s-au străduit că se descurce cât mai bine la probele concursului, care nu au fost deloc puţine. Atfel, membrii juriului le-au testat  pe concurente la obişnuitele probe de prezentare, dans, cultură generală şi dicţie, dar şi la altele care au solicitat mai mult latura creativă a aspirantelor la titlul de Miss Boboc. Juriul format din profesori, elevii claselor terminale, reprezentanţii Primăriei, cărora li s-a alăturat şi câştigătoarea de anul trecut, au avut o misiune dificilă. Programul artistic a fost unul variat, pentru că a avut şi momente susţinute de elevii liceului, respectiv o prezentare de modă, cântece, dansuri sau chiar pantomimă. Nicolae Năgâra, directorul GSI Rovinari, spune că manifestarea este foarte atractivă pentru elevi: “Pentru toţi, Balul Bobocilor este o mare bucurie, în special pentru cei care au păşit în anul I. Mulţi îl aşteaptă cu nerăbdare şi se pregătesc intens pentru marea seară care le este dedicată”.

Clubul unde s-a ţinut petrecerea a suportat toate cheltuielile, inclusiv o parte din onorariul artiştilor, cealaltă parte fiind acoperită din vânzarea biletelor. Concurentele care nu au reuşit să ajungă pe podium au primit drept premiu de consolare câte o bijuterie oferită de evenimentului. Accesul la bal s-a făcut pe baza biletului care a costat 10 lei.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: