Dodo Lătăreţu, obligat să-şi apere numele în instanţă

Celebrul interpret de muzică populară Constantin Lătăreţu cunoscut şi sub numele de Dodo Lătăreţu este dispus să plătească bani grei pentru a face arborele genealogic pentru a demonstra că este rudă cu Maria Lătăreţu. Declaraţia a apărut după ce nepotul Mariei Lătăreţu, Mihai Lătăreţu, a lansat acuzaţii grave la adresa acestuia spunând că se foloseşte de numele bunicii sale pentru a se face cunoscut în lumea muzicii populare şi mai spune că dacă nu va înceta să se recomande ca urmaş al celebrei interprete îl va acţiona în instanţă.

Mihai Lătăreţu, nepotul cunoscutei interprete de muzică populară Maria Lătăreţu, este foc şi pară pe Constantin Lătăreţu. Asta pentru că, spune el, acesta din urmă s-ar folosi de numele bunicii sale pentru a deveni cunoscut. Mai mult, nepotul cântăreţei de muzică populară spune că Dodo nici nu s-ar numi Lătăreţu şi că de fapt numele său real este Tapotă. ”Nu are dreptul să se declare urmaş al bunicii mele, pentru că nu este, se foloseşte de numele de Lătăreţu, deşi pe el în cheamă Tapotă. Vrea să ajungă mare pe spesele ei. Am răbdat cât am răbdat, fiind din sângele ei nu pot să trec cu vederea. Îl voi da în judecată dacă va mai continua să spună că este urmaşul Mariei Lătăreţu”, a spus Mihai Lătăreţu, nepotul Mariei Lătăreţu.

Urmaş al „mătuşii Lătăreaţa”

Cântăreţul Constantin Lătăreţu spune că este într-adevăr urmaş al Mariei Lătăreţu şi că nu a încercat vreodată să se folosească de numele cunoscutei interprete de muzică populară pentru a se face cunoscut. Deşi nu ştie cu exactitate calitatea pe care o are ca urmaş al Mariei Lătăreţu, Dodo spune că nu există dubiu în această privinţă. „Sunt urmaş al Mariei Lătăreţu prin alianţă, bunicul meu a fost verişor sau nepot al soţului Mariei Lătăreţu. Nu mă numesc Tapotă şi nu m-am numit vreodată, nu există ca nume, este doar o poreclă devenită celebră prin unchiul meu. Nu am vrut să fiu cunoscut datorită mătuşii Lătăreaţa, eu cred că vocea mea este de fapt ceea ce mă recomandă. Dacă nu aş avea valoare ca interpret, lumea ar spune“, a declarat acesta. Dodo spune că nepotul Mariei Lătăreţu nu a făcut nimic care să o scoată pe Maria Lătăreţu în evidenţă, ci doar a luat bani din drepturi de autor. „Ei  nu au făcut nimic pentru numele acesta, doar s-au folosit ca să ia bani din drepturile de autor, n-a cântat niciunul. El nu are curajul niciodată să dea faţa-n faţă cu mine. Eu am mai avut probleme cu el. Mi-a făcut reclamaţii şi la alte televiziuni naţionale. O să plătesc într-o zi să fac arborele genealogic la familiei”, a declarat Constantin Lătăreţu.

ATAC

Dodo spune că dacă mai face astfel de acuzaţii îl va face de râs în direct, la televiziunea lui Dan Diaconescu. „Eu am nişte dovezi şi ştiu nişte chestii de interior, de familie, cum au tratat-o părinţii lui pe Maria Lătăreţu. Aş putea să îi fac de ruşine încât să le fie jenă să mai spună că îi cheamă aşa. Mi-aş dori să-l pun să cânte cinci cântece ale Mariei Lătăreţu, nu ştie. O să cer o dată o confruntare, probabil la OTV”, a mai spus Constantin Lătăreţu.

Eu nu am vrut să intru în polemică cu ei, pentru că eu sunt artist. Dacă mă mai hărţuiesc mult am să-i dau în judecată pentru degradarea şi defăimarea numelui meu şi pentru faptul că mă fac impostor.

Constantin Lătăreţu

Vizualizări: 4,019

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: