Doi căruţaşi au ajuns la spital loviţi de un microbuz

Doi gorjeni au ajuns ieri seară la spital după ce căruţa în care aceştia se aflau a fost lovită în plin de un microbuz. Totul s-a întâmplat pe DN 67, pe raza localităţii Ciuperceni, din cauza unei căruţe nesemnalizate corespunzător. Aceasta nu a fost observată pe partea carosabilă de şoferul microbuzului, care nu a mai putut evita impactul. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului pentru a stabili cauzele şi împrejurările. Circulaţia a fost blocată timp de o oră.

Se pare că totul s-a întâmplat din cauza căruţaşilor care nu au semnalizat corespunzător vehiculul şi nu au fost observaţi pe partea carosabilă de şoferul microbuzului.  ”Eu mă îndreptam înspre Târgu-Jiu şi dintr-o dată mi-a apărut în faţă o căruţă, nu era semnalizată, căruţaşii nu aveau veste reflectorizante şi nu am putut să-i evit. Din contrasens veneau alte maşini şi nu am avut ce face. Am frânat cât am putut dar totuşi i-am acroşat. Dacă aveam viteză cred că îi omoram, ăsta a fost norocul că am mers încet. Ei erau băuţi că miroseau a alcool”.

„Nu depunem plângere dar era să ne omoare“

Cei doi bărbaţi au fost transportaţi de urgenţă la spital cu multiple traumatisme şi, din fericire, viaţa nu le-a fost pusă în pericol. Căruţaşii au recunoscut că vehiculul nu era semnalizat corespunzător şi au motivat că mai aveau foarte puţin de mers până acasă. „Omul ăsta, adică şoferul, a intrat cu maşina în căruţa noastră care era pe marginea drumului. Ştiu că nu era semnalizată căruţa dar mai aveam foarte puţin de mers până acasă. Nu depunem plângere dar era să ne omoare”.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: