Doi minori au fugit din centrul de îngrijire ale statului

Doi minori au plecat de la centrele de plasament din municipiu, iar poliţiştii fac apel la oricine îi poate ajuta cu informaţii pentru găsirea acestora. Ionuţ Bogdan Minciună are 15 ani, este din Runcu şi miercuri seara a plecat de la Casa de tip familial Săvineşti, fără a mai reveni. Băiatul nu e la prima plecare de acest gen, poliţiştii mai căutându-l de câteva ori numai anul acesta. Semnalmentele sale sunt: înălţime 1,55m, 45 kg greutate, păr negru tuns scurt, faţă ovală, frunte mijlocie, ten deschis, ochi căprui, buze subţiri, bărbie ascuţită, are mersul aplecat şi vorbeşte peltic. La data dispariţiei purta un hanorac din bumbac de culoare neagră, ce prezintă în zona pieptului dungi albe, pantaloni blue-jeans de culoare albastru deschis, fiind încălţat cu pantofi din piele de culoare neagră.<-xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Complexul de Servicii Alternative la Protecţia Rezidenţială Târgu Jiu s-a înregistrat şi el cu dispariţia unui minor de aici.

O fată de 14 ani din Petroşani, Maria Hajdu, s-a învoit şi a plecat din instituţia de protecţie fără probleme, după care nu s-a mai întors. Semnalmentele ei sunt: înălţime 1, 50 m, greutate 50 kg, faţă  rotundă, păr negru, ochi căprui. La data plecării din centru, minora purta tricou decoltat, blue-jeans de culoare neagră, fiind încălţată cu sandale din imitaţie piele de culoare albă. Minora purta cercei tip toarte de culoare argintie. Poliţiştii spun că oricine are informaţii despre cei doi minori dispăruţi poate suna la 112 sau 116.000 ori poate să se adreseze celui mai apropiat post de Poliţie.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: