Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Donald Trump a anunţat că va participa la proteste

Preşedintele american Donald Trump a anunţat că va participa la protestele care vor avea loc la Washington pe 6 ianuarie, în ziua în care Congresul se va reuni pentru a certifica voturile din Colegiul Electoral şi a declara victoria în alegeri a preşedintelui ales Joe Biden, transmite Reuters.

Preşedintele a postat un clip video pe Twitter, în care îşi încurajează susţinătorii să conteste rezultatele alegerilor şi afirmă că va fi prezent.

Trump încă refuză să îşi recunoască înfrângerea şi continuă să afirme că votul a fost fraudat, acuzaţii respinse de tribunalele federale şi ale statelor, precum şi de Departamentul de Justiţie.  

Şedinţa comună a Congresului pentru numărarea voturilor electorilor este o procedură de rutină, fiind ultimul pas în reafirmarea victoriei lui Biden.

Un grup de senatori republicani şi de senatori republicani aleşi vor să obţină, miercuri, amânarea certificarii victoriei lui Biden, dar este improbabil ca efortul lor să modifice rezultatul votului electorilor.

Demonstranţii intenţionează să se adune la Monumentul Washington, Freedom Plaza şi Capitoliu. 

Vizualizări: 866

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: