Dosar penal pentru că a furat o maşină pe care o vânduse

Un gorjean s-a ales cu dosar penal după ce a furat o maşină pe care o vânduse. În 20 de minute poliţiştii l-au şi identificat pe raza satului Ruget. Suspectul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Duminică, 4 decembrie, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Novaci au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, de către C.I., de 26 ani, din comuna Roşia de Amaradia, judeţul Gorj, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoutilitara pe care o parcase în faţa unui local de alimentaţie publică din satul Ruget.

După aproximativ 20 de minute de la sesizarea furtului, poliţiştii care acţionau în filtrul rutier instituit pe DJ 675 C, între localităţile Roşia de Amaradia şi Alimpeşti, au oprit autoutilitara reclamată ca fiind sustrasă. La volan a fost identificat L.C., de 27 ani, din comuna Polovragi, judeţul Gorj.

Suspectul a fost condus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor. Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate, s-a constatat că, în urmă cu aproximativ două luni de zile, L.C. a vândut autoutilitara, reclamantului C.I.. Întrucât acesta din urmă nu a achitat în totalitate preţul convenit, L.C., care mai deţinea un rând de chei ale autoutilitarei, s-a deplasat în comuna Roşia de Amaradia, în satul Ruget, de unde a luat autoutilitara, considerând că aceasta îi aparţine. Autoutilitara a fost restituită reclamantului, iar în cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: