Dosar penal pentru furt de lemne

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari au identificat în trafic un tânăr care transporta cu un autoturism tip break, material lemnos sustras de la un atelier de prelucrare.

În dimineaţa zilei de 12 decembrie, în timp ce acţionau pe DE 79 - comuna Bîlteni, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari au oprit pentru control un autoturism tip break, înmatriculat în străinătate, ce avea aplicate pe geamurile laterale, folii de protecţie. La volan a fost identificat T.B., de 23 ani, din comuna Bîlteni, judeţul Gorj. Totodată, poliţiştii au constatat că în interiorul autoturismului se aflau 9 bucăţi de material lemnos debitat, cu diametre cuprinse între 20 şi 35 cm şi lungimi de 1,60-1,70 metri.

Tânărul nu a fost în măsură să prezinte documente pentru materialul lemnos transportat, motiv pentru care acesta a fost condus la sediul Poliţiei oraşului Rovinari pentru audieri.

Urmare a activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au stabilit că cel în cauză a sustras bucăţile de lemn de la un atelier de prelucrare a materialului lemnos situat pe raza oraşului Ţicleni.

Materialul lemnos evaluat la suma de 300 de lei, a fost restituit părţii vătămate.

Poliţiştii au întocmit pe numele suspectului dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: