Dosare penale pentru un scandal la Vişina

În dimineaţa acestei zile, la ora 04:26, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti-Jiu au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către B.N., de 36 ani, din comuna Bengeşti-Ciocadia, despre faptul că aflându-se într-un local public din zona Vişina, a fost agresat fizic de către un alt consumator.

La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii.

În timp ce efectuau investigaţii cu privire la împrejurările în care s-a produs altercaţia, în jurul orei 04:31, B.N. a revenit cu o altă sesizare pe 112, ocazie cu care a relatat că în prezent se deplasează la o unitate medicală din Tg. Jiu şi a constatat că îi lipseşte din buzunar suma de 3.000 de euro, pe care ar fi avut-o asupra sa în momentul agresiunii.

 Cu ocazia primelor cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că B.N., pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a avut un conflict spontan cu H.V., de 26 ani, din Tg. Jiu, acesta degenerând într-o altercaţie fizică. Din declaraţiile persoanelor martore la eveniment a rezultat că B.N. nu a fost văzut cu sume importante de bani asupra sa.

Ulterior, la sediul poliţiei a ajuns şi apelantul care a declarat că a fost agresat fizic de către tânărul de 26 de ani, însă nu a avut asupra sa suma de 3.000 de euro.

Pe numele suspectului agresiunii a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Pentru că sesizat prin apelul de urgenţă 112, aspecte nereale – sustragerea unei sume de bani, poliţiştii au dispus sancţionarea contravenţională a lui B.N. cu amendă în cuantum de 100 de lei.

De asemenea, pe parcursul cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că C.I., administratorul localului, nu a respectat obligaţia prevăzută de Legea nr. 61/1991, actualizată, aceea de a lua măsuri de asigurare a ordinii publice în local cu personal propriu sau specializat În acest sens au fost întocmite acte premergătoare conform art. 11, pct.3 din Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Cercetările sunt continuate în vederea lămuririi împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul şi stabilirii răspunderii judiciare a persoanelor implicate.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: