Două dosare penale pentru suspectul din dosarul lui Ţundrea

Cel mai „căutat“ gorjean în ultimele zile, Gheorghe Avram, a fost introdus în arestul Poliţiei pentru 29 de zile. Nu pentru că s-ar fi dovedit că el este autorul crimei petrecute acum 20 de ani în Pojogeni şi pentru care a plătit Marcel Ţundrea, ci pentru că a furat o maşină, a produs un accident şi a lovit o femeie.

Gheorghe Avram s-a ales în ultimele 48 de ore cu două dosare penale. În primul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei. Pentru aceste fapte judecătorii au emis pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

În cel de-al doilea dosar este cercetat pentru violare de domiciliu şi loviri, după ce s-a stabilit că el a agresat-o pe Maria Petec.

A scăpat de acuzaţia de omor

Acum două zile, localnicii satului Tunşi au intrat în panică după ce o femeie a fost bătută cu bestialitate de un necunoscut, iar o alta, vecină cu acesta, a decedat în urma unor lovituri. În aceeaşi seară, Gheorghe Avram a făcut accident cu o maşină furată în apropierea locuinţelor celor două femei. Coincidenţa a făcut ca femeia decedată să fie cea care în urmă cu ceva timp l-a găzduit pe Gheorghe Avram. După ce Maria Petec, bătrâna de 60 de ani, l-a recunoscut pe Avram că el a fost cel care a bătut-o, anchetatorii nu au exclus ca Avram să aibă vreo legătură şi cu decesul Ioanei Bobeanu, în casa căreia bărbatul a locuit o vreme.

În urma necropsiei, medicii legişti au stabilit faptul că Ioana Bobeanu a decedat din cauza unei hemoragii craniene produsă în urma unei lovituri la cap prin cădere. „Am făcut necropsia femeii şi pot să vă spun că nu există nicio suspiciune cu privire la cauza morţii. Decesul a survenit în urma unei hemoragii craniene produsă din cauza unei lovituri sau mai exact a unei căzături. Pot să vă spun că femeia era cunoscută cu afecţiuni cardiace şi cel mai probabil i s-a făcut rău şi a căzut. Nu există suspiciuni de violenţă sau altceva”, a declarat Florin Dijmărescu, medic legist.

Prim procurorul Emil Moţa care a instrumentat acest caz a exclus ieri orice suspiciune cu privire la decesul Ioanei Bobeanu. ”În cazul aceste femei nu este vorba de o crimă. Având în vedere raportul medico-legal nu există suspiciuni cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de omor”, a declarat Emil Moţa.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: