Două mii de târgujieni rămân fără apă la robinete

Chiar acum, când temperaturile înregistrate în termometru depăşesc valoare de 38 de grade, zeci de familii din Târgu Jiu riscă să rămână fără apă!  Nu şi-au achitat dările către operatorul regional de furnizare a apei şi urmează să fie debranşaţi. Reprezentanţii Aparegio spun că nu-i vor mai păsui pe locatarii rău-platnici dacă nu achită măcar o parte din restanţe.

Vara nu-i ca iarna! De asta se pot convinge târgujienii care nu şi-au plătit facturile la apă încă din luna ianuarie. Dacă iarna trecută societatea Aparegio nu a lăsat târgujienii fără apă pentru că riscau să se spargă conductele din cauza gerului, acum, în plină vară, cu temperaturi peste pragul critic, se va trece la debranşări. Peste 2000 de persoane sunt în situaţia de a rămâne fără apă în această săptămână, unii chiar începând de astăzi. În această situaţie se află asociaţia numărul 17 din zona Teilor, care înregistrează o datorie de aproximativ 22.000 lei, cumulată încă din luna februarie a acestui an. ”Aveam pentru luni propusă spre debranşare asociaţia 4 ANL care a achitat banii restanţi şi asociaţia 44 care a adus o parte din bani şi am amânat-o până în data de 26 pentru că mai avem de efectuat nişte lucrări. Marţi vom debranşa asociaţia 17, dacă oamenii pe care îi trimitem în teren spun că nu au primit banii. Sunt multe asociaţii în programul de debranşare. Fiecare a luat la cunoştinţă, dacă reuşesc să plătească luna februarie şi martie, atunci nu le vom debranşa”, a declarat Tiberiu Albu, directorul comercial Aparegio.

Miercuri, 13 iulie urmează să fie debranşate asociaţiile 121 cu 65 de apartamente, asociaţia 146  cu 65 de apartamente, asociaţia 187, cu 40 de apartamente. Datoriile acestor asociaţii sunt cuprinse între 2800 şi  6.000 de lei.  

DATORII

Societatea Aparegio are de recuperat de la asociaţiile de locatari din Târgu Jiu circa 90.000 de lei.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: