Două milioane de euro pentru Cardoso şi Martinovic

Pandurii s-ar putea despărţi în această iarnă de doi dintre jucătorii de bază, doi fundaşi care au dus greul pe toată perioada turului, Cardoso şi Martinovic. Cei doi sunt doriţi de două echipe de top din Liga I, Dinamo şi Steaua. Pe lângă cei doi fundaşi, mijlocaşul Păcurar este dorit de tot mai multe echipe din Liga I, după CFR şi Universitatea Craiova, FC Vaslui dorind acum să-l aibă în lot pe golgheterul celor de la Pandurii.

După ce Dinamo a dorit să îi ia pentru retur, Cardoso şi Martinovic au ajuns şi pe lista Stelei. Conducerea clubului Pandurii nu ar spune nu unui transfer dacă echipele care îi doresc ar oferi suma solicitată pentru cei doi, respectiv două milioane de euro.

Martinovic – bun executant de lovituri libere

Martinovic este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali pe care i-a avut echipa din Târgu Jiu după promovarea în Liga I. Venit iarna trecută la probe în cantonamentul din Antalya, Novak Martinovic nu a fost transferat imediat pentru că pe postul respectiv Pandurii îl avea pe Alin Rus. Transferul s-a perfectat însă, vicepreşedintele Viorel Temelescu dând asigurări că va fi un jucător de valoare şi insistând pentru realizarea tranzacţiei. Între timp, după plecarea lui Alin Rus, Martinovic a devenit jucător de bază al echipei, nelipsit de pe teren meci de meci. Mai mult, sârbul s-a dovedit un bun executant de lovituri libere şi foarte util la fazele fixe unde a demonstrat o bună lovire a balonului cu capul.

Cardoso nu vrea să plece de la Pandurii

Alexandre Cardoso se află la Pandurii de doi ani, fiind adus odată cu „importul” masiv de jucători străini, brazilieni şi portughezi, veniţi cu antrenorul portughez Teixeira. Cardoso a fost unul dintre puţinii străini care au confirmat, dintre cei aduşi atunci, alături de portarul portughez Mingote. Pe lângă faptul că a fost titular incontestabil al postului de fundaş stânga în tur, jucând chiar şi accidentat la meciul cu Dinamo, Cardoso este şi marcator al golului din jocul respectiv.

Înainte de a pleca în vacanţă, Cardoso a explicat că nu îşi doreşte deocamdată să plece de la Pandurii: „Nu am oferte şi nu vreau să plec de aici. Doar dacă va decide conducerea să fiu transferat voi pleca”.

Condescu: „Nu suntem disperaţi să îi vindem”

Preşedintele Marin Condescu nu exclude posibilitatea ca Pandurii să se despartă din această iarnă de cei doi fundaşi contra unei sume care a fost fixată deja la două milioane de euro, câte un milion pentru fiecare: „În ceea ce priveşte un eventual transfer al lui Cardoso şi Martinovic la Steaua am văzut că se tot vorbeşte pe această temă, dar trebuie să spunem că nu am fost contactaţi de nimeni din Ghencea şi nu am purtat nici măcar o discuţie. Până acum nu m-a întrebat nimeni de Cardoso şi Martinovic. Nu avem alte oferte din ţară pentru alţi jucători. Dacă plătesc bine steliştii îi pot avea pe Cardoso şi Martin, dar noi nu suntem disperaţi să îi vindem. Oferte pentru ei au fost doar din afara ţării şi fiecare costă un milion de euro”.

Pe lângă cei doi jucători doriţi deja de Dinamo şi Steaua, oferte concrete nu s-au mai primit decât pentru Păcurar, care este foarte aproape de a pleca de la Târgu Jiu în această iarnă.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: