Două victorii sau adio Andrieş !

Handbaliştii Energiei ar putea rămâne în curând fără antrenor! Liviu Andrieş a primit ultimatum din partea conducerii să câştige două din ultimele trei meciuri, în caz contrar urmând să nu i se prelungească înţelegerea. Şi jucătorii sunt ameninţaţi cu reduceri salariale dacă nu prind măcar locul 8 la finele sezonului.

Mariajul Energia-Liviu Andrieş are şanse destul de mari să se încheie după 2 ani şi jumătate. Antrenorului i s-a impus o misiune extrem de grea, aproape imposibilă.

Soartă decisă în 3 etape

Calculele sunt simple. Ca să prindă măcar locul 8 şi să meargă la Cupa României, Andrieş şi compania trebuie să câştige două din ultimele trei meciuri. Problema e programul infernal. Până la finele sezonului, gorjenii mai au de jucat la Reşiţa şi Odorhei şi acasă cu revelaţia campionatului, Potaissa Turda. Dacă nu îndeplinesc obiectivul trasat de conducere, handbaliştii dar şi Andrieş îşi joacă viitorul la Tg-Jiu!„Fără resentiment, vom merge la regulament şi contracte şi vom aplica sancţiunile. Banca tehnică riscă să nu aibă contractul prelungit, iar jucătorii diminuarea salariilor. Îl respect pe Liviu, dincolo de prietenia pe care o avem, dar lucrurile sunt clare, îndeplinirea obiectivului. De acum încolo, toleranţa este zero!”, avertizează Maioreanu înaintea meciului de sâmbătă de la Reşiţa. „Nu mă gândesc la viitor, îmi fac treaba în continuare. Un antrenor e ţinut de rezultate. Nu vreau să vorbesc dacă îmi joc sau nu contractul. Ne gândim doar la meciul cu Reşiţa. Nu vreau o stare de încordare, vine un meci important”, a reacţionat şi Andrieş căruia nu i-au picat deloc bine vorbele şefului său.

Vine fostul antrenor de la HCM Constanţa ?

Gura târgului spune că Maioreanu a negociat deja cu un alt antrenor, Constantin Ştefan. Tânărul tehnician a bifat până acum în CV echipe ca Dinamo, Odorhei, U Cluj şi chiar pentru o scurtă perioadă, campioana HCM Constanţa. Maioreanu neagă însă că ar fi vorbit cu Ştefan şi pretinde că nu-i ştie bine nici numele. „Nu am negociat cu niciun alt antrenor. Am primit nişte mesaje pe telefon de la aşa zişi suporteri care mi-au spus de Mihai Constantin, aşa nu? Aaa, Ştefan Constantin, cum că ar fi un antrenor demn de luat în seamă... Aşa am primit mesaje”, comentează Maioreanu.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: