Dragnea ar putea pleca de la Energia

Unul din jucătorii asupra căruia planează un semn de întrebare în privinţa rămânerii la Energia e Dorin Dragnea. Adus în vara trecută de la CSM Bucureşti, Dragnea a dezamăgit la Tg-Jiu.

Privit ca un jucător talentat, Dragnea nu s-a adaptat la Energia şi a avut prestaţii slabe în mare parte din acest sezon. Handbalistul de 26 de ani ar putea părăsi Energia alături de Păiuş, Roşca, Jelovcan sau Rădulescu, dar spune că e mai degrabă aproape de a continua la Tg-Jiu. „Deocamdată nu ştiu dacă voi continua. Avem o renegociere, vedem dacă ajungem la un acord. Dorit sunt, echipa e frumoasă, colegii sunt cu suflet, am fost primit bine în vară, când de 6 luni nu mai aveam treabă cu handbalul. Am fost primit bine şi alături de colegi am trecut cu bine peste momentul mai greu din cariera mea”, spune handbalistul care a plecat de la CSM Bucureşti după ce a fost bătut în vestiar chiar la Tg-Jiu de colegul Dan Savenco. Dragnea a fost chiar foarte aproape de o tragedie atunci pierzându-şi cunoştiinţa după ce a încasat un pumn în tâmplă de la Savenco. Dragnea a fost la Spitalul de Urgenţă din Tg-Jiu unde medicii l-au ţinut o oră sub investigaţii şi i-au cusut arcada.

„Putem salva sezonul, totul este posibil. Dacă batem Turda, urcăm pe locul 8 şi mergem în Cupă. Sper să ne calificăm, şi să se întâmple ce s-a întâmplat acum doi ani cu Energia (n.r. finala Cupei). În Cupă uiţi campionatul, o iei de la zero. Putem salva un campionat prost prin Cupă.”                

Dorin Dragnea, Energia Pandurii

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: