Dragnea schimbă Constituţia. România este stat naţional, suveran şi infracţional

Articolul 1 din Constituţie ar trebui modificat după votul dat miercuri în Parlament, care a transformat România într-o republică infracţională. Armata de oi fără minte pe care noi toţi am trimis-o în Parlament a votat Codul penal care să îl scape pe Dragnea de puşcărie. Alte mii de infractori vor beneficia de prevederile noilor legi.

Puşcăriile nu vor rămâne mult timp goale. Jurnaliştii care vor mai scrie de acum încolo de furăciunile politicienilor vor merge la puşcărie. La fel orice persoană care spune ceva din vreun dosar aflat în anchetă, fie că este parte, avocat sau procuror.

Nu doar libertatea de exprimare a jurnaliştilor este afectată. Tot mai multe ziare din România sunt amendate în instanţă pentru faptul că cititorii au postat comentarii care i-au deranjat pe şmecherii zilei. Tot mai multe persoane care îşi exprimă revolta pe paginile de socializare primesc amenzi. În curând, libertatea de exprimare în România va deveni o amintire vagă.

Domnul infractor Liviu Dragnea le spunea miercuri jurnaliştilor că s-a săturat să se spună că parlamentul a modificat Codurile penale pentru el. Bagă-ne la puşcărie, e simplu! Cică să demonstrăm că e aşa. Apoi le-a zis-o aşa, ca la Teleorman cică: Eu nu vreau sa plec ca prostul din această viaţă şi din această funcţie. Adică nu vrea să plece ca prostul, vrea să rămână.

Dragnea susţine că: „Oameni cu puteri oculte au decis ca eu sa fiu anihilat”. Şi mai spune că în România au fost condamnaţi oameni pe probe fabricate. Da, aici are dreptate, în România au fost şi sunt abuzuri în justiţie, dar astea au fost făcute cu încălcarea legii. Dragnea şi ai lui, în loc să caute soluţii pentru ca judecătorii şi procurorii să răspundă în faţa legii, au măcelărit legea. De asta nu vă crede lumea, politicienilor, deşi justiţia este aproape la fel de putredă ca şi voi! Nu legile lipseau în România, legile au fost doar încălcate, inclusiv cu protecţia politicienilor care azi au devenit victime. Să se jure Dragnea că nu a aranjat dosare în justiţie, să scape de adversari politici. Să se jure şi Ponta că nu a făcut-o. Şi Băsescu.

Nu legea este problema în România, ci modul în care este aplicată şi faptul că instituţiile statului nu servesc interesele statului. Sunt doar nişte anexe ale unor găşti politice sau de altă natură, pe care noi le hrănim cu taxele şi impozitele noastre. Trebuie să găsim o soluţie să nu mai finanţăm această caracatiţă de stat care ne ucide încet, dar sigur. Să intrăm toţi în concedii fără plată, să închidem firmele, să plecăm la muncă în străinătate şi să ne rugăm să dispară. Nu este altă soluţie, sunt prea nesimţiţi, ne calcă în picioare fără nicio jenă, nu le pasă decât de portofelele lor, de burţile lor. Oare parlamentarii ăştia nu au şi ei copii, rude, vecini, prieteni de care să le fie ruşine? Cum puteţi să fiţi atât de oi?

Vizualizări: 843

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vocile schimbării:

Citește și: