Dragnea şi Ghiţă îl sfidează pe Ponta! Pesediştii nu mai înţeleg nimic!

Liviu Dragnea şi Sebastian Ghiţă vor candida în tandem pentru şefia PSD, primul pentru postul de preşedinte, al doilea pentru preşedinte executiv. Ghiţă a confirmat informaţia chiar la postul său de televiziune, România TV. Acesta a precizat că totul se va întâmpla după ce Ponta va ajunge la Cotroceni. Anunţul vine la doar o zi după ce Ponta i-a băgat în şedinţă pe pesedişti, pentru a lăsa bătălia pentru şefia partidului şi a se concentra pe campanie.

„Am avut o discuţie lungă seara trecută cu dl Dragnea. Am cântărit bine evenimentele care au avut loc la partid. (...) Pentru că astfel de discuţii au apărut în spaţiul public, împreună cu domnul Dragnea, am hotărât că, după ce Victor Ponta va ajunge preşedintele României, la Congresul partidului, ce va avea loc foarte rapid, ne vom depune candidatura. Dl Dragnea ca preşedinte al partidului, eu la funcţia de preşedinte executiv", a declarat Ghiţă.

Boșii din PSD Gorj nu se bagă în scandal

Vestea că la nivel central s-a format tandemul Liviu Dragnea – Sebastian Ghiță pentru a prelua șefia partidului nu a făcut prea multă vâlvă pe malul Jiului. Exact în colegiul în care premierul a fost ales deputat de trei ori, colegii de partid ai acestuia se declară mai interesați de campania electorală, decât de ce planuri își fac vicepremierul și patronul de la România Tv. Ion Călinoiu și Florin Cârciumaru nu au fost dispuși să facă prea multe comentarii nici când „boss” Dan Șova își făcea planuri pentru a prelua șefia partidului, în tandem cu Hrebenciuc.

Călinoiu, care este și vicepreședinte al PSD la nivel central și președinte al Consiliului Județean Gorj, spune că anunțurile privind candidatura lui Dragnea și Ghiță la șefia partidului sunt doar discuții purtate de cei doi, nu unele cu colegii de partid. „Campania internă nu a început, noi avem treabă acum doar cu campania electorală pentru Victor Ponta. Discutând despre alegeri interne acum, ei își vor da seama mai târziu că nu se concentrează pe campania electorală a președintelui Ponta, așa cum facem noi. Deocamdată vorbesc și ei între ei, pentru că orice intenție de acest gen se materializează la Congres, nu într-un alt cadru”, spune vicepreședintele PSD.

Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a menționat și el, la rândul său, că este implicat în campania electorală a lui Victor Ponta și că nu are nici un comentariu de făcut despre anunțurile lui Dragnea și Ghiță. „Suntem un partid mare, cu oameni valoroși, într-o competiție internă poate să candideze și domnul Dragnea, și domnul Ghiță, dar și alți membri ai PSD. Mai multe nu am de comentat pentru că sunt în campanie electorală, sunt chiar pe teren și noi trebuie să ne concentrăm pentru a atrage voturile pentru domnul Victor Ponta, ce fac alții e treaba lor”, a spus Cârciumaru.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: