Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dragoş Morega, din nou director la Hidroelectrica Târgu Jiu

Fiul liderului PNL Gorj, Dan Ilie Morega,  va reveni pe funcţia de director de dezvoltare al Hidroelectrica Târgu Jiu, după cum susţin surse din interiorul unităţii. Dragoş Morega aşteaptă să primească azi dispoziţia prin care va fi repus în postul pe care l-a ocupat până în toamna anului trecut, când a fost schimbat, pe criterii politice, cu social-democratul Andrei Maioreanu.   

Dan Ilie Morega spune că el nu ştie nimic despre revenirea lui Dragoş în postul de conducere. "Ca orice părinte, eu mi-am ajutat copiii la începutul carierei lor, dar acum ei sunt destul de mari, au familiile lor şi sunt capabili să se descurce pe propriul lor drum. Nu ştiu nimic de revenirea lui Dragoş, cel puţin el nu m-a sunat să-mi spună ceva. Dacă e aşa nu e decât pentru că el e un bun profesionist. Şi după ce l-au schimbat cu Maioreanu ştiu că îl chemau la Bucureşti şi îl consultau în diferite chestiuni. Oricum, el a fost schimbat doar pe criterii politice, iar eu găsesc incorect ca un politician să se răfuiască cu membrii familiei altui politician atunci când ajunge la putere. E un comportament josnic şi ştie oricine că pe mine nu m-a caracterizat aşa ceva. Dragoş a fost debarcat atunci într-un stil pe care nici comuniştii nu l-au practicat", declară Morega.

Surse din PDL spun că aceasta „nu va fi singura schimbare“.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: