Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Drum asfaltat, pe câmp

Un consilier local din orașul Țicleni susține că primarul a asfaltat un drum pe câmp, care duce doar la niște sonde. “Dumnealui s-a apucat să facă stradă pe câmp. A turnat bitum printre niște sonde, strada respectivă se oprește în mijlocul câmpului”, acuză consilierul liberal Constantin Brănescu.

Primarul PSD Constantin Radu a susținut la Tele 3 că nu este adevărat. “Noi trebuie să asfaltăm tot ce este cu denumire de stradă”, a spus primarul Constantin Radu, care a spus că drumul respectiv ajunge în drumul principal și că pe acolo vor fi construite case. Întrebat dacă acele case vor fi construite printre sonde, primarul a spus că acela este un drum important. “Nu l-am făcut de capul meu, l-am făcut la cerința populației”, a mai spus primarul.

Supărat, Brănescu a făcut marți un live pe facebook pentru a demonstra că nu a mințit. (A.A.)

Vizualizări: 2,169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: