DSP Gorj sărbătoreşte Ziua Antitutun

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj desfăşoară astăzi o serie de activităţi cu ocazia Zilei Mondiale Fără Tutun. În acest scop, la nivelul judeţului va avea loc astăzi o campanie de informare cu privire la riscurile la care populaţia se expune fumând. Ca principal organizator al acestei campanii, DSP Gorj a ales câteva locaţii în care va prezenta câteva din riscurile fumatului, respectiv Centrul Maternal Târgu Jiu, Penitenciarul Târgu Jiu, Şcoala Generală Nr.6 şi Şcoala Postliceală Sanitară de Stat. (C.S)

Alte ştiri pe scurt

20.000 lei pentru Catedrala “Sf. Voievozi Mihail şi Gavril”

Consiliul Local Târgu Jiu a aprobat alocarea sumei de 20.000 lei Catedralei cu Hramul “Sf. Voievozi Mihail şi Gavril”, din care 10.000 lei în trimestrul II şi 10.000 lei în trimestrul III al anului 2011. Banii vor fi folosiţi pentru a acoperi o parte din valoarea lucrărilor de pictură şi tencuieli exterioare. Valoarea totală a investiţiei a fost estimată la peste 300.00 lei, iar în mare parte aceasta va fi suportată din veniturile proprii ale parohiei. (D.M.)   

Pliante pentru părinţii care vor să divorţeze

Consiliul Local Târgu Jiu a aprobat în cadrul şedinţei de ieri alocarea sumei de 625 lei Asociaţiei “Inimi de Gorjeni” în vederea tipăririi unui număr de 2500 de pliante dedicate părinţilor care intenţionează să divorţeze. Mesajul transmis prin intermediul materialului informativ este acela ca părinţii să “Nu uite de copilul lor şi de ceea ce simte el”. Acest demers a fost făcut deoarece s-a constatat că numărul de divorţuri a crescut semnificativ în această perioadă. (D.M.)     

                   

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: